ATV ekranlarında haftaiçi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızıyla sürüyor. Kayıpların arandığı programda yeni bir vaka inceleniyor. Son olarak Adana'da yaşayan 35 yaşındaki Mustafa Hakkulu'ndan günlerdir haber alınamıyor. Peki, Mustafa Hakkulu kimdir? Mustafa Hakkulu nereli, kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler...

Nuh Yılmaz Kimdir? Nuh Yılmaz Kimdir?

Mustfa

MUSTAFA HAKKULU KİMDİR?

Mustafa Hakkulu, araba tamircisidir. Hakkulu, 35 yaşında ve 2 çocuk babasıdır. Hakullu, Adana'da yaşamaktadır. 

Müge-2

MUSTAFA HAKKULU NEREDE?

Mustafa Hakkulu'ndan haber alamayan annesi ve esi eşi Hakkulu'nun başına bir şey geldiğinden şüpheleniyor.  Araba tamircisi Hakkulu'ndan günlerdir haber alınamıyor.

müge anlı35 yaşındaki Hakkulu 12 Aralık günü kayboluyor. Hakkulu'nun eski eşi Bengül Hanım o günü şu ifedelerle anlattı:

"Mustafa çocukları berbere götürmek için öğlen saatlerinde eve geldi. Arabayı aldı ve çocukları berbere götürdü. Mustafa çocuklara sanayide bir işinin olduğunu söylemiş ve onları berbere bırakıp gitmiş. Öğrendiğimiz kadarıyla bir kişiden para alacağı varmı ve onu alıp berbere tekrardan dönmüş. Çocukları bana getirirken iki kez telefonu çalmış. Arayanlardan birini çocuklarım bilmiyor ancak arayan kişi 'Beni Mansurlu yolundan alır mısın' demiş. Daha sonra da akrabası Mehmet Karagöz aramış ve 'Mustafa alkol al gel de içelim' demiş. Mustafa da işinin olduğunu söylemiş ve gitmemiş. Çocukları bana bıraktıktan sonra Mustafa'dan haber alamadık. Arabası Mansurlu yolunda terk edilmiş halde bulundu. Biz üç ay önce ayrıldık ve çocuklarımız var. Mustafa benimle barışmak istiyordu ve son günlerde 'Benimle barışmazsan alıp başımı giderim' diyordu. Ben onu affedeyim diye gitmiş olabilir. Buradan sesleniyorum neredeyse çıksın affedeceğim." 

Müge-2

Mustafa Hakkulu'nun annesi ise, "Benim olum işinde gücünde temiz kalpli bir insandı. Ancak oğlumun son günlerde bir kişiyle arasının bozuk olduğunu duyduk ama o kişinin kim olduğunu öğrenemedik. Oğlum lütfen gel^dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi