Mehmet Ali Erbil, gazeteci Enver Aysever'in YouTube üzerinden gerçekleştirdiği programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Programda, Enver Aysever'in Acun Ilıcalı'nın gençlik yıllarında Adnan Hoca'nın çevresine girdiğini ve daha sonra ayrıldığını, ancak FETÖ ile hiçbir bağlantısının olmadığını belirttiği bir konuyu gündeme getirmesi üzerine Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Adnan Hoca Acun

Enver Aysever'in, "Acun Ilıcalı'nın FETÖ ile bağlantısı olmadığını söylüyor, siz neden böyle bir iddiada bulunuyorsunuz?" sorusuna Mehmet Ali Erbil şu şekilde cevap verdi: "Acun Ilıcalı, Hakan Şükür ve onun çevresiyle birçok kez Pensilvanya'ya gittiği çok iyi biliniyor. Hakan Şükür ve Gökhan Şükür'le ne kadar yakın olduklarını bilmeyen yok. Bunlar tabii ki ayyuka çıkmış şeyler değil. Saman altı edilmiş şeyler bunlar. Bildiğim pek çok şeyi devletten korktuğum için söyleyemem dedi. Ben bir savcının çıkıp bunları sormasını istiyorum dedi."

Acun Şükür (1)

Mehmet Ali Erbil'in bu çıkışı, Acun Ilıcalı ve Hakan Şükür ile ilgili Pensilvanya bağlantısı iddialarını tekrar gündeme getirdi. İddiaların detaylarına dair daha fazla bilgi verilmedi ancak bu sözler, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Acun Şükür (2)

Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği’nden proje Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği’nden proje

Konuyla ilgili olarak Acun Ilıcalı ‘dan henüz bir açıklama gelmezken, Mehmet Ali Erbil'in bu iddialarının ardından konu üzerindeki tartışmaların artması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi