Koltuk altı lekelerinden ortaya çıkan kararmalar birçok kişinin korkulu rüyası haline gelirken belli başlı formüller araştırılmaya başlandı. Koltuk altını beyazlatmanın etkili yolları ve yapılması gerekenler haberimizde yer almaktadır.

Vücudumuzun belli başlı yerlerinde kararmalar meydana gelirken nasıl geçeceğine yöntemlerin neler olduğu en son araştırılanların başında geldi. Deodorant kimyasal ürünlerin fazla kullanımından ötürü meydana gelen kararmaların doğal yöntemlerle beyazlaması mümkün. İşte, koltuk altı kararmalarını yok eden o mucizevi tarifler haberimizde.

KOLTUK ALTI KARARMALARINI DOĞAL YÖNTEM
Koltuk altının kar beyazı gibi olması için en etkili ürünlerin başında kabartma tozu geliyor. Kabartma tozu bir miktar uygun kabı içerisine alınır ve üzerine gül suyu eklenir. Macun kıvamına gelen karşım kararan bölgeye sürülür.

Belli bir süre bekletilmesiyle beraber koltuk altının tahriş olmaması için ılık suyla temizlenerek durulanır. Bu işlem haftada 3 gün boyunca yapılır ve düzenli kullanımda fark gözle görülür şekilde yapılır. 

Haber Merkezi