Show TV'nin her hafta cuma akşamları yayınlanan dizisi Kızılcık Şerbeti, hikayesine hız kesmeden devam ediyor. Oldukça geniş bir ilzeyici kitlesine sahip olan dizi bazı yönleriyle de çok eleştiri alıyor. Son bölümde Nursema'nın yaşadıkları ve kimseye bir şey anlatamaması da gündemde yerini aldı. Peki Nursema her şeyi anlatacak mı? Son bölümde neler oldu? Nursema ve Umut kavuşacak mı? Yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

NURR

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Kızılcık Şerbeti'nin 19. Bölümünde; Nursema düşme sonrası ağır yaralanmıştır. İbrahim ve ailesi panik halde onu bir hastaneye götürürler ve Nursema iyileşmeden ailesine haber vermemeye karar verirler. Abdullah Ünal’ın tepkisinden korkmaktadırlar. Nursema’nın evlenmesinden dolayı dağılan Umut’u teselli etme görevini her zamanki gibi Alev üstlense de onun da kendi aşk hayatı çok yolunda gitmemektedir.

NUR2

Ömer ve Kıvılcım birlikteliklerini doyasıya yaşamaktadırlar. Doğa ile arasının düzelmesi de Kıvılcım için ayrı bir mutluluk kaynağıdır. Nilay kapandıktan sonra yeni dünyasını iyice abartma yoluna girecek, bu konuda en büyük desteği de Pembe’den görecektir. Nursema hastanede kendine gelecek ve öğreneceği büyük sır onu şoke edecektir.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

NUR

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜMDE NE OLACAK?

Nursema, yaşadıklarından sonra Doğa'dan ve Alev'den büyük destek görür. Alev, Nursema'nın cesaretlenip yaşanılanların hesabını sorması için onu yüreklendirir. Nursema ise yaşadıklarının hesabını sormak için harekete geçer.

NUR3

KIZILCIK ŞERBETİ NURSEMA VE UMUT KAVUŞACAK MI?

Dizide henüz bu yönde bir adım yo lakin Nursema ve Umut fanları onların kavuşmalarını çok istiyor. Biz de kavuşacaklarını düşünüyoruz.

Haber Merkezi