PTT A.Ş.’nin 183. Kuruluş Yıldönümünü nedeniyle Kızılay PTT'de 183. sıra numarası ile hizmet alan müşteriye filatelik pul hediye edildi.

Binlerce çocuk 4. Çocuk Şenliği'nde buluştu Binlerce çocuk 4. Çocuk Şenliği'nde buluştu

Pul koleksiyonunu 183. müşteriye takdim eden PTT  Ankara Başmüdürü Mehmet Ata, "Bu pullar Türkiye'nin yüzüncü yılı için basıldı. İleriki yıllarda çok kıymetli olacak. Pullar miras bırakılacak bir ürün. Sizlerde kıymet gösterirseniz memnun olurum. PTT'nin kuruluşunun  183 yılı oldu. Ülkemizin kuruluşunun 100. Yılı bugün. Yirmi yıl önce mektup gönderen kişilerin mektuplarını 29 Ekim'de teslim edeceğiz. Yazdıkları adrese mektupları gidecek. Biz bundan mutluluklar duyuyoruz. 40 bine yakın mektubunuzu tasnif ettik. Yazılan mektuplar Ankara, İstanbul, Manisa ve 81 ile gidecek.  Kendi elimle Ardahan'ın mektuplarını ayırdım. Ardahan tüm Türkiye'ye yazmış. Bu pulun yanlış basılması milyonluk ediyor. O kadar kıymetli bir pul koleksiyonu." dedi. 

Pul takdim edilen Cezmi Çevik ise "Çok teşekkür ediyorum. PTT tarafından şahsıma hediye edilen pul koleksiyonunu ölünceye kadar saklayacağım" dedi.

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen