Bayern Münih’in genç yıldızı Jamal Musiala, FIFA Kulüpler Dünya Kupası çeyrek finalinde Paris Saint-Germain’e karşı oynanan karşılaşmada ağır bir sakatlık geçirdi. Mücadelenin kritik bir anında PSG kalecisi Gianluigi Donnarumma ile yaşadığı çarpışma sonucu Musiala’nın sol fibulası kırıldı ve birkaç bağında hasar oluştu.

Jamal Musiala, PSG maçında sakatlandı: 4-5 ay yok

Olayın hemen ardından sahadan sedyeyle çıkarılan Musiala, hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontroller sonrasında genç yıldızın en az 4 ila 5 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Henüz üç aylık bir sakatlıktan yeni çıkan Musiala için bu durum büyük bir moral kaybı oldu.

Musiala (1)

Manisa FK sezona deplasmanda başlıyor
Manisa FK sezona deplasmanda başlıyor
İçeriği Görüntüle

Kompany: "Çok üzgünüm"

Bayern Münih Teknik Direktörü Vincent Kompany, maç sonrası yaptığı açıklamada yaşananlara büyük tepki gösterdi:
“Kanım kaynıyor böyle bir şeyin onun başına gelmesine. Daha yeni toparlanmıştı. Çok üzgünüm.” ifadelerini kullandı.

Musiala’nın sakatlığı, sadece Bayern taraftarlarını değil, futbolseverleri de derinden etkiledi. Sosyal medyada futbol dünyasının birçok ismi, genç oyuncuya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Musiala (2)

Kaynak: Haber Merkezi