• DOLAR 32,20 %-0.06
  • EURO 34,79 %-0.37
  • ALTIN 2.443,93 %-0.02
  • BİST100 %
  • BITCOIN 61.350 %0.2
  • ETHERIUM 2.910 %-0.04
11°

Çağlar söyüncü Haberleri

çağlar söyüncü haberleri ve güncel çağlar söyüncü gelişmeleri, çağlar söyüncü ile ilgili tüm video, çağlar söyüncü fotoğrafları ve çağlar söyüncü haberleri Güçlü Anadolu - Son Dakika Ankara haberleri sitemizde


Spor

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Çağlar Söyüncü'nün, Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu oldu. Peki, Çağlar Söyüncü Fenerbahçe'de kalacak mı?

Spor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü, transfer sürecindeki tüm odağının Fenerbahçe olduğunu söyleyerek, "Transfer sürecimdeki en büyük etkenlerden biri sezon sonu...

Spor

Fenerbahçe, İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün, sezon sonuna kadar kiralandığını açıkladı.

Spor

Atletico Madrid'ten Fenerbahçe'ye kiralık transfer olan milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün kiralama bedeli belli oldu.

Spor

Fenerbahçe’nin transfer görüşmelerini gerçekleştirmek için İstanbul'a getirdiği defans oyuncusu Çağlar Söyüncü, MKE Ankaragücü maçını tribünden takip etti.

Spor

Fenerbahçe, milli savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün kiralık transferi konusunda Atletico Madrid ile anlaşma sağladı.

Spor

Fenerbahçe, Atletico Madrid'in milli futbolcusu Çağlar Söyüncü ile anlaştı. Savunma oyuncusunun Fenerbahçe'ye geliş tarihi belli oldu!

Kim kimdir?

Çağlar Söyüncü'nün hayatı merak ediliyor. Peki, Çağlar Söyüncü'nün sevgilisi Serra Pakdemir kimdir? Serra Pakdemir kaç yaşında, nereli?

Kim kimdir?

Çağlar Söyüncü'nün hayatı merak ediliyor. Peki, Çağlar Söyüncü kimdir? Çağlar Söyüncü kaç yaşında, nereli?

Spor

Çağlar Söyüncü'nün hangi takıma transfer olacağı merak ediliyor. Peki, Çağlar Söyüncü kimdir? Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe'ye gelecek mi?