Atletico Madrid'in milli futbolcusu Çağlar Söyüncü gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Çağlar Söyüncü kimdir? Çağlar Söyüncü'nün sevgilisi Serra Pakdemir kimdir? Serra Pakdemir kaç yaşında, nereli? Serra Pakdemir ne meuznu? Serra Pakdemir ne iş yapıyor'' sorularını aratıyor. Peki,Çağlar Söyüncü kimdir? Çağlar Söyüncü'nün sevgilisi Serra Pakdemir kimdir? Serra Pakdemir kaç yaşında, nereli? Serra Pakdemir ne meuznu? Serra Pakdemir ne iş yapıyor?İşte tüm merak edilenler...

Çağlar Söyüncü Takımları

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ KİMDİR?

Çağlar Söyüncü 23 Mayıs 1996 yılında İzmir'de doğmuştur. 185 cm boyundaki futbolcu stoper mevkinde oynamaktadır. Söyüncü şu anda La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de forma giyemektedi.

Çağlar Söyüncü Nereli

Futbolca Menemenspor ve Bucaspor alt yapılarında başlayan milli futbolcu daha sonra Altınordu kulubünde transfer olmuştur. Söyüncü, Altınordu'da iki sezon boyunca forma giydi ve 2016'da Bundesliga ekibi Freiburg'a transfer olmuştur. Burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı savunma oyuncusu Ağustos 2018'de 21,1 milyon Avro bonservis bedeliyle Premier League ekibi Leicester City'e transfer olmuştur. Çağlar Söyüncü, temmuz 2023'te La Liga ekibi Atletico Madrid'e transfer olmuştur.

Çağlar Söyüncü Kaç Yaşında

Uluslararası düzeyde Türkiye'yi temsil eden Söyüncü, ilk kez forma giydiği 2016'dan bu yana 50'den fazla kez millî formayı giymiştir.

Çağlar Söyüncü Milli

Ahmet Yiğit Yıldırım kimdir? Ahmet Yiğit Yıldırım kimdir?

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Çağlar Söyüncü'nün sevgilisi Serra Pakdemir'dir.

Serra Pakdemir Ne Iş Yapıyor

SERRA PAKDEMİR KİMDİR?

Serra Pakdemir 1994 yılında İstanbul'da doğmuştur. Serra Pakdemir, London College of Fashion ve Camberwell College of Arts'da  Fashion Design and Marketing ve Illustration eğitimlerinin ardından İstanbul'a dönmüştür. 2016 yılında kendi markasını kurmuştur.

Serrra Pakdemir

Serra Pakdemir'in instagram hesabı: @serrapak

Serra Pakdemir Kimdir

Kaynak: Haber Merkezi