Çakmak, "Maddi durumu iyi olmayan birçok yetenek sırf parasızlıktan kendini gösteremediği için kaybolup gidiyor, gücümüzün yettiği makamda olduğumuzda bu çarpık spor yönetmeliğini tekrar dizayn etmek istiyorum” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ’ın yardımcısı Milli Takım Antrenörü Atakan Çakmak Ankara’dan millet vekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Kendine ait kulübünde milli sporcular yetiştiren ve milli takımlarda ülkesini temsil eden Çakmak, “Allah kısmet eder ve halkımız vekilliği bizlere layık görürse gençliğe spora ve sporculara hizmet için vekil adayıyım. Spor yapmanın günümüzde gençliği sporcu yetiştirmek için değil bir müşteri gibi gören üst kurumların ve yöneticilerin karşısına çıkıp dur demek istiyorum. Maddi durumu iyi olmayan birçok yetenek sırf parasızlıktan kendini gösteremediği için kaybolup gidiyor, gücümüzün yettiği makamda olduğumuzda bu çarpık spor yönetmeliğini tekrar dizayn etmek istiyorum” dedi.

Atakan Çakmak (1)

Şu an 48 yaşındaki Çakmak siyasete Gelecek Partisi Çankaya İlçe Kurucu Üyesi olarak başladı ve hali hazırda Gelecek Partisi Genel Merkez Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevini üstleniyor.

Çakmak seçim sonrasında görevi aldığı takdirde tüm benliğini ortaya koyarak çalışacağını yinelerken, “Vekil adayı olmamda Genel Başkanım Sayın Ahmet Davutoğlu ve bana yol gösteren kıymetli başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi 

Editör: Hüseyin Çözen