Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların ağustos ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki eylül ayında 'terazi' burcunu neler bekliyor? Terazi burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'terazi' burcunu eylül ayında bekleyenler...

EYLÜL AYINDA TERAZİ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2024 Mayıs ayı balık burcu yorumu! Mayıs ayında balık burcunu ne bekliyor? 2024 Mayıs ayı balık burcu yorumu! Mayıs ayında balık burcunu ne bekliyor?

Güneş ve Merkür’ün 6 Eylül’de Başak burcundaki kavuşumuyla beraber içinizde tuttuklarınızla bir hesaplaşmaya gidebilirsiniz. Hayatınızı yaşamayı, yaşadıklarınızı anlamlandırmayı zorlaştıran hiçbir şeyi kendinizde tutmak istemeyebilirsiniz. 15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber ışıkları kapattığınızda ne ile baş başa kaldığınızı görüp onu değiştirebilirsiniz. Burada bir tercih yapmanız gerekebilir. Sizi üzücü, yorucu ve gereksiz efor harcatan konulardan uzaklaştırmak için bir fırsat yakalayabilir ya da bu fırsatı bizzat oluşturabilirsiniz. 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte kendinizi köprüden son çıkışa gelmiş gibi hissedebilirsiniz.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.