Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların eylül ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki eylül ayında 'başak' burcunu neler bekliyor? Başak burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'başak' burcunu eylül ayında bekleyenler...

2024 Mayıs ayı balık burcu yorumu! Mayıs ayında balık burcunu ne bekliyor? 2024 Mayıs ayı balık burcu yorumu! Mayıs ayında balık burcunu ne bekliyor?

EYLÜL AYINDA BAŞAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Jüpiter’in 4 Eylül’de Boğa burcundaki geri hareketi verdiğiniz tüm kararların sonuçlarını ve kazanımlarını size getirebilir. Başta zor gelse de, neyin sizinle daha uzun kalacağını belirleyebildiğiniz için kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Şimdi bu şansınızı arttırmak ve korumak adına bazı önlemler almanız gerekebilir. 15 Eylül’de burcunuzda gerçekleşecek olan yeniay ile şansın ve kazanımların yönünü kendinize çevirebileceksiniz. Kendinize bakmak değil, kendinize nasıl bakmak gerektiği konusunu düşünebilirsiniz. Koç burcunda 29 Eylül’de gerçekleşecek dolunay ile beraber önünüzün kapalı olduğunu hissettiren her şey açığa çıkabilir ve artık derin bir nefes alabilirsiniz.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.