Fas'a tatiline giden bir grup arkadaş, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.Sosyal Medya Fenomeni Ecem Taşer'in, eşini Fas tatilinde aldattığı ve dönüşte HPV aşısı yaptırdığı iddiaları, Taşer'in arkadaşı Özlem Özdemir tarafından yapılan açıklamalarla çürütüldü.

Ecem Arkadası (1)

Ecem Taşer kimdir? Ecem Taşer evli mi? Ecem Taşer kimdir? Ecem Taşer evli mi?

Özlem Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Fas'a giden 15 kişilik bir grup içinde bulunduğunu ve gezinin oldukça keyifli geçtiğini belirtti. Kızların birbiriyle, erkeklerin birbiriyle aynı odada kaldığını vurgulayan Özdemir, söz konusu iddiaların tamamen asılsız olduğunu ifade etti. Ayrıca, turun devam ettiğini ve isteyenlerin hala katılabileceğini belirterek, konunun Ecem Taşer'i haksız yere zan altında bırakmaktan ibaret olduğunu dile getirdi.

Ecem Arkadası (2)

Voleybolda yeşil kart ne anlama gelir? Voleybolda yeşil kart ne anlama gelir?

Ecem Taşer eşi Ali kimdir? Ecem Taşer eşi Ali kimdir?

Ecem Taşer ise yaşananların ardından sert bir şekilde tepki gösterdi. Eşiyle birlikte duyduğu hakaretlere karşı çıkan Taşer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bütün kadınlar sizin gibi yobazlardan, sizin gibi pisliklerden arınacak. Defolun sayfamdan" ifadelerini kullandı.

Ecem Arkadası (3)

Öte yandan, olayın sosyal medyada hızla yayılması üzerine birçok kişi, Ecem Taşer'e destek mesajları gönderdi. Yaşananlar, kadın hakları ve iftira konularında bir tartışma başlatarak toplumda duyarlılık oluşturdu.

Kaynak: Haber Merkezi