Milli Savunma Bakanlığı tarafından düzenlenen 1.829 işçi alımı kura çekimi tamamlandı. Bugün noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş, adayların heyecanla beklediği bir süreci başlattı.

Msb9

Sınavlara Davet Edilecekler Belirlenecek:

Kura sonucunda asıl veya yedek adaylar olarak belirlenenler, sözlü ve uygulamalı sınavlara katılmaya hak kazanacaklar. Başvuru şartlarını taşımayan adayların yerine yedek adaylar çağrılacak.

Görev Yerleri Belirlenecek:

Alınacak işçiler, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Tersaneler Genel Müdürlüğü, Tedarik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve diğer ihtiyaç bölgelerinde görevlendirilecekler.

Sonuçlar MSB Web Sitesinde Yer Alacak:

Adaylar, sonuçları Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi web sitesi üzerinden takip edebilecekler. Herhangi bir bildirim yapılmayacak, sonuçlar internet üzerinden erişime açılacak.

Msb-1

Brigitte Bardot, Erdoğan'a Sokak Hayvanları İçin Mektup Yazdı: "Kanun Teklifini Geri Çekin!" Brigitte Bardot, Erdoğan'a Sokak Hayvanları İçin Mektup Yazdı: "Kanun Teklifini Geri Çekin!"

Sınav Değerlendirmesi:

Adaylar sözlü ve uygulamalı sınavlarda 100 puan üzerinden değerlendirilecekler. Başarılı olabilmek için 70 puanın üzerinde bir skora sahip olmak gerekecek.

Alınacak Meslek Grupları:

Başvurular çeşitli meslek grupları için yapılmıştı. Elektronik teknisyeni, iş makineleri operatörü, kaynakçı, marangoz, şoför gibi farklı pozisyonlara alımlar yapılacak.

Sonuçlar Heyecanla Bekleniyor:

Adaylar sonuçları heyecanla beklemeye devam ediyorlar. Bu süreçte, Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi web sitesi takip edilecek ve sonuçlar için sık sık kontrol yapılacak.

Bu bilgiler ışığında, a

Kaynak: Haber Merkezi