Sosyal medya ve içerik platformları, kullanıcıların ilgisini çekecek benzersiz deneyimler sunma yarışında devam ediyor. Son katılımcı ise DIVASPLAY adını taşıyan ve içerik oluşturucularıyla takipçileri arasında özel bir bağ kurmayı amaçlayan bir abonelik platformu.

Divasplay Membership

DIVASPLAY, içerik oluşturucuların takipçileriyle daha yakın bir ilişki kurmalarını sağlayan dinamik bir platform olarak tanıtılıyor. Her içerik oluşturucu, özel bir profil oluşturur ve çeşitli içerikleri buraya yükler. Bu içerikler arasında video, fotoğraf, canlı yayınlar ve daha fazlası yer alıyor.

Divas 1

Platforma katılmak oldukça basit. İçerik oluşturucular, "Model girişi" bölümünden kayıt olabilir ve profillerini tamamlayabilirler. Ancak, profilin aktif hale gelmesi için, tamamlanmış bir profilin yanı sıra en az bir içerik yüklenmiş olması gerekiyor.

Wanda Nara, +18 içerik platformu Divasplay ile anlaştı.

DIVASPLAY Hakkında Bilmeniz Gerekenler

DIVASPLAY, içerik oluşturucular tarafından oluşturulan bir abonelik platformudur ve takipçilerinize daha yakın olmanızı sağlar! Her oluşturucunun kendi özel profili vardır ve çeşitli içerikler yükleyebilirler.

Wanda Nara Dis (1)

DIVASPLAY'e Nasıl Katılabilirim?

Çok kolay. "Model girişi" bölümüne gidin ve kaydolun. Verileriniz tamamlandığında, profiliniz, sağlanan bilgilerin gerçek olduğunu doğrulamak için bir inceleme sürecinden geçecektir. İşlem tamamlandığında, profilinizi herhangi bir geleneksel platformda olduğu gibi tamamlamanız gerekir. Profilinizin görünür olması için, profilinizin tamamlanmış olması ve en az bir içerik yüklenmiş olması gerekmektedir.

Divasplay üyelik nasıl açılır?

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan diziden ayrılıyor mu?

DIVASPLAY Abone Nasıl Olunur?

Çok kolay. İstediğiniz modeli seçin. Kişisel sayfasında takipçisi olmak için size talimat verecek bir düğme göreceksiniz.

DIVASTV içeriklerini görmek istiyorsanız, bu bağlantıdan kaydolabilirsiniz: https://divasplay.com/login

Wanda Nara Dis (4)

DIVASPLAY İçin Gereksinimler Nelerdir?

Profilinizi oluşturduğunuzda, şartlar ve koşullar belirecektir. Bu koşulları karşılayanlar divasplay'in bir parçası olabilir!

Tabii ki, ülkenizin yasal olarak belirttiği yaşın üzerinde olmalısınız, yani 18 yaşından büyük olmalısınız.

Aboneliğimi Nasıl İptal Edebilirim?

Profilinizde etkin abonelikleriniz görünecektir. Yanında iptal etme düğmesini göreceksiniz.

Wanda Nara Dis (5)

Kazançlar Nasıl Hesaplanır?

DIVASPLAY'de, takipçilerinizin aylık temel plan değerini belirlersiniz, bu plan 10, 20 veya 30 dolar olabilir. Sizi takip edenler, belirli bir Token maliyeti atamadığınız sürece tüm içeriğinizi görebilirler. Her modelin elde ettiği gelirin %80'i faturalandırılan miktar üzerinden hesaplanır.

Referans Programı Nedir?

DIVASPLAY, mevcut kullanıcıların yeni kullanıcıları yönlendirebilecekleri ve ek kazançlar elde edebilecekleri bir referans programı sunar! Her kullanıcının paylaşabileceği benzersiz bir referans bağlantısı vardır ve yönlendirdiği yaratıcıdan elde edilen kazancın %5'ini alacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi