Yalı Çapkını 68. bölüm yayınlandı! Yalı Çapkını 68. bölüm yayınlandı!

Bugün, Vazgeçme programında izleyiciler nefeslerini tuttu. Almanya'dan gelen Necmettin Bey, iddialarla dolu bir hikayeye sahip olarak stüdyoya konuk oldu. 30 yaş genç imam nikahlı kuaför eşi Sevil, eşinin dolandırıldığı iddialarına karşı cevap vermek üzere programa katıldı.

Di̇dem Necmetti̇n

Necmettin Bey'in iddiaları, eşinin kendisini finansal olarak dolandırdığı yönündeydi. Stüdyoda gerçekleşen yüzleşme sırasında Necmettin Bey, "Sevil Hanım, benimle sadece maddi çıkar için evlendiğini düşünüyorum" dedi. Bu sözler üzerine stüdyoda gergin bir sessizlik hakim oldu.

Sevil, iddialara sert bir şekilde cevap verdi. "Benim burada olmam bile suçsuz olduğumu kanıtlar" diyerek sözlerine başlayan Sevil, dolandırıcılık suçlamalarını reddetti ve Necmettin Bey'in kendisini kötülediğini savundu.

Didem Arslan Yılmaz'ın moderatörlüğünde devam eden programda, çift arasındaki gerilim giderek tırmanırken, izleyiciler merakla bu karmaşık ilişkinin çözülüp çözülmeyeceğini bekliyor.

Programın sonunda Didem Arslan Yılmaz, izleyicilere çiftin durumu hakkında düşüncelerini paylaşmaları için çağrıda bulundu. Vazgeçme programı, izleyicilere duygusal ve gerilim dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ