Son zamanlarda net ve sert tavrı ile sosyal medya da adından sıkça söz edilen Canbequit kimdir? Canbequit gerçek adı ne, nereli, kaç yaşında, nerede yaşıyor? Canbequit sosyal medya hesapları ne? soruları aratılıyor. işte tü merak edilenler

Canbequit Kimdir?

Türk asıllı ve Amerika’da yaşayan genç fenomen Canbequit, TikTok dünyasında hızla yükselerek gençler arasında popülerlik kazanmış bir isimdir. Çağ Üniversitesi’nde başlamış ama mezun olmamıştır.

Canbequit, TikTok platformunda öncelikle Amerika ile ilgili bilgilendirici videolar yaparak başlamış, daha sonra eğlence odaklı içeriklere yönelmiş ve diğer fenomenlerle yaptığı yayınlarla gençler arasında milyonlarca izlenme elde etmiştir. Ancak bu popülerlik, bazı eleştirilere ve tartışmalara neden olmuştur.

Özellikle Alizade'ye dair düşünceleri ve Amerika'da yaşayan Türk kadınlarıyla ilgili açıklamaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve tartışmalara yol açmıştır. Canbequit, Alizade'nin Amerikan özgürlüklerini benimsediğini ve bu nedenle Türk kadınları tarafından sevilmediğini iddia etmektedir.

Canbequit (2)

Canbequit Gerçek Adı Ne?

Canbequit’in gerçek adı Nurican Tolun’dur.

Canbequit (3)

Canbequit Kaç Yaşında?

Canbequit 23 yaşındadır.

Canbequit (1)

Canbequit Aslen Nereli?

Canbequit aslen Adanalı’dır.

Canbequit hangi takımlıdır?

Canbequit fanatik bir Adanaspor taraftarıdır.

Canbequit Nerede Yaşıyor?

2 senedir Amerika’da yaşamaktadır.

Canbequit Sosyal Medya Hesapları

Youtube: canbequit

Instagram: canbequit

Tiktok: canbequit

x: canbequit

Elif Berra Gökkır kimdir? Elif Berra Gökkır kimdir?

Kaynak: Haber Merkezi