Can Saraç, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Yurttaşlar, arama motorlarında "Can Saraç kimdir? Can Saraç kaç yaşında? Can Saraç ne mezunu? Can Saraç neden gündem oldu" sorularını aratıyor. Peki Can Saraç kimdir? Can Saraç kaç yaşında? Can Saraç ne mezunu? Can Saraç neden gündem oldu? İşte tüm detaylar...

CAN SARAÇ KİMDİR?

16 yaşında olan genç yetenek  İtalya'da düzenlenen Piano Academy Eppan yarışmasıyla adını tüm dünyaya duyurdu. Piyona alanında en yeteneklilere verilen Michelangeli Ödülü'nün sahibi oldu.

16 yaşındaki piyano sanatçısı Can Saraç tüm dünyadan gençlerin katıldığı yarışmada 6 finalist arasına kalmıştı. Genç piyanist finalde birinci olarak büyük ödülün sahibi oldu. Genç yetenek Can Saraç kazandığı birincilik sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımında  "Ülkeme, beni yetiştiren öğretmenlerime, aileme ve dinleyicilerime sözüm vardı ve kazandım!" dedi.

Filenin Sultanları Derya Cebecioğlu kimdir? Filenin Sultanları Derya Cebecioğlu kimdir?

can saraç

CAN SARAÇ KAÇ YAŞINDA?

Can Saraç 16 yaşındadır.

can saraç4

CAN SARAÇ NERELİ?

Can Saraç'ın nereli olduğu bilinmemektedir.

can saraç2

CAN SARAÇ NE MEZUNU?

Piyanist Can Saraç İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda piyano eğitimi alıyor.

can saraç3

CAN SARAÇ NEDEN GÜNDEM OLDU?

Piyano sanatçısı Can Saraç İtalya Piano Academy Eppan piyano yarışmasında Michelangeli Ödülü'nü kazandı. Eppan Piyao Akademi'de 6 finalist arasına kalan Can, cumartesi günü gerçekleştirilen büyük finalde birinciliğe ulaştı.

can saraç5

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi 05