2023 Mayıs ayının herkese mutluluk, aşk, bereket, sağlık ve bolluk getirmesini diliyoruz. Önemli geçişlerin olacağı bir ay olacak. Aşk, iş, arkadaşlık, para konularında bu ay sizi neler bekliyor? Hangi konularda şanslısınız? Peki Boğa burcunu mayıs ayında neler bekliyor? Boğa burcu mayıs ayı yorumu...

boğa

Boğa Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu
5 Mayıs'ta Ay tutulması karşıt evinizde gerçekleşiyor. Çabaladığınız konularda bir adım bile ilerleyememek sizi üzmemeli. Evrenin engeli söz konusu ve bazı durumları gözden geçirmeniz için küçük molaların size yararı olacağı kesin. Hızlı sonuçların daha sonra sorun yarattığını düşünürsek; göz ardı ettiğiniz küçük ayrıntılar üzerinde durmalısınız.

Sözleriniz kırıcı ve baskıcı olabilir fakat siz taviz vermeyen tavırlarınızla kendinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz. 5 Mayıs'ta Akrep'te Ay tutulması gerçekleşiyor. Güç ve aşk unsurunu birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz.

Bu tür bir ruh durumu, şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Akrep'te Ay tutulması sizi duygusal ve takıntılı yapacaktır. Geçmişle ilgili depresif konular yeniden gündeme gelecektir.

İlginç bir ay geçireceksiniz. Ayrıca çevrenize hoş gelecek değişimleriniz göze çarpacak. Bu etkilerden hareketle, fiziksel görünümünüzde, şimdiye kadar denemediğiniz tarzda değişimler yapabilirsiniz.