Kanal D, yeni sezondaki iddialı projesi “Bir Derdim Var” için start verdi. İtalyan dizisi “Oltre La Soglia”dan (On The Brink) uyarlanan, AyNA Yapım imzalı projenin çekimlerine başlandığı, sosyal medyada paylaşılan klaket fotoğrafıyla duyuruldu. İşte detaylar...

BİR DERDİM VAR'IN KONUSU NEDİR?

Ergenlik sorunlarıyla boğuşan gençler ve ailelerine bir umut ışığı yakmayı hedefleyen bu yenilikçi dizide, meslektaşlarının hep bir adım önünde olan Doktor Nilüfer Toska’yla (Birce Akalay) beraber cam kırıklarının üzerinde yürürken insan zihninin sırlarını keşfedecek ve hayatta her zaman umudun saklı olduğuna şahit olacağız. Mesleğini tehlikeye sokacak büyük sırrı Dr. Nilüfer’in peşini bırakmazken tavizsiz Savcı Ömer (Mert Fırat) ile olan çatışması ise büyük bir yangına dönüşecek.

Yalan dizisinin konusu nedir? İşte detaylar Yalan dizisinin konusu nedir? İşte detaylar

Güçlü bir uzman kadroyla ve büyük bir titizlikle hazırlanan medikal dramanın danışmanlığını Uzm. Psk. Esra Altınbilek, Doç. Dr. Elif Erol ve Prof. Dr. Burak Doğangün üstlendi. AyNA yapım imzalı Bir Derdim Var’ın yapımcıları ise Lale Eren ve Kerem Çatay.

Başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat’ın paylaştığı “Bir Derdim Var”, çarpıcı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekrana damga vuracak. Ergenlikteki gençlerin hassas dünyasını mercek altına alan dizi, seyirciyi onların sert ve yakıcı sorunlarıyla yüzleştirecek.

OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin kadrosunda yer alan Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu, İdil Sivritepe, Sami Aksu ve Sennur Nogaylar’a genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu eşlik edecek.

aaaa-1

Bir Derdim Var ne zaman, hangi gün yayınlanacak?

“Bir Derdim Var” dizisi yakında KANAL D izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen