Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Osmanlı mahallesinde Akkent Sitesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ercan, Sincan’a yönelik yatırımlar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi. Sincan sokaklarında gezerek vatandaşı selamlayan Başkan Ercan, aileleriyle tiyatro izleyen çocuklara da sürpriz yaptı.

Başkan Vatandaşla 2

Osmanlı Mahallesi’nde Akkent Sitesi sakinleri ile buluşan Başkan Ercan, Sincan’a yönelik projeleri anlattı, yeni projelerle ilgili istişarelerde bulundu. “Hemşehrilerimize gerçekleştirdiğimiz işleri ve yeni dönem projelerimizi anlattık. Güler yüzle bizleri ağırlayan, fikir ve önerileri ile süreçlere katkı sağlayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Vatandaşla

Lale Meydanı’nda Sincanlıları selamlayan Başkan Ercan, çay sohbetlerine konuk oldu. Vatandaşın talep ve önerilerini yerinde dinledi. “Biz siyaseti kapalı kapılar ardında, makam odalarında değil; milletimizin yanında, hemşehrilerimizle iç içe, gönül gönüle yapıyoruz.” açıklamasında bulunan Başkan Ercan’a vatandaş da tam destek verdi.

Başkan Tiryaki'den ekonomik tedbirler Başkan Tiryaki'den ekonomik tedbirler

Başkan Çocuklarla

Başkan Ercan’ın sonraki durağı Lale Konferans Salonu oldu. Tiyatro izleyerek keyif yapan minikler ve ailelerine sürpriz yapan Başkan Ercan, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi, sohbet etti.

Site Buluşmaları 2Site Buluşmaları 1

Kaynak: HABER MERKEZİ