Eğitim ve öğretime her zaman destek veren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte karne gününde de öğrencileri yalnız bırakmayarak, onların bu güzel sevinçlerine ortak oldu.

Başkan Ercan Karne Tatili (4)

Sincan’da karne sevinci büyük bir coşkuyla yaşandı. Şehit Ahmet Gözütok İlkokulu’nda düzenlenen yarıyıl karne töreninde, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ankara Valisi Vasip Şahin, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç ile birlikte ilçe protokolü öğrencilerin karne heyecanını paylaştı.

Başkan Ercan Karne Tatili (1)

Başkan Fethi Yaşar hemşeri dernekleri ile buluştu Başkan Fethi Yaşar hemşeri dernekleri ile buluştu

SINIFLARI TEK TEK GEZDİLER

Sınıfları tek tek gezen heyet özellikle ilk kez karne sevinci yaşayan 1. sınıf öğrencilerinin neşelerine ortak oldu. Öğrenciler tarafından yoğun bir sevgi seliyle karşılanan Bakan Yusuf Tekin ve Başkan Murat Ercan, minik öğrencilerin karnelerini kendi elleriyle teslim ettiler.

Başkan Ercan Karne Tatili (3)

Bakan Yusuf Tekin yaptığı açıklamada “Çocuklarımız bu beş ayda çok çalıştılar, yoğun bir tempo içindeydiler. Her biri gözbebeğimiz olan evlatlarımıza, onların eğitim öğretimini emanet ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimize ve velilerimize güzel bir tatil diliyorum. Çocuklarımızla nitelikli vakit geçirelim, onlar için en güzel örneğin kendimiz olduğunu unutmayalım” dedi.

Başkan Ercan Karne Tatili (6)

BAŞKAN ERCAN’DAN ÖĞRENCİLERE TEBRİK

Öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Murat Ercan ise “Bugün çalan zil ile karne sevinci yaşayacak ve yarıyıl tatiline girecek tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Evlatlarımıza keyifle geçirecekleri ve mutlu anılar biriktirecekleri bir tatil diliyorum” sözleriyle öğrencilerin karne tatilini kutladı. 

Başkan Ercan Karne Tatili (2)

Kaynak: Harutyun ÇERME