Muharrem Öcal Mamak’ın gururu oldu Muharrem Öcal Mamak’ın gururu oldu

Ankara Konağı'nda gerçekleşen Seymen çalışmasında konuşan Yeşilay Ankara Şube Başkanı Av. Sevilay Aslan,  Yeşilay tarafından düzenlenen; “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek İçin Pedallıyoruz” farkındalık etkinliğine Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Seymenlerinin katılım sağlaması ve katkı sunmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 Ankara Kulübü'ne Yeşilay (4)

Yeşilay'ın sigara, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji, kumar vb. bağımlılıklarla mücadele eden; önleyici ve rehabilite edici halk sağlığı çalışmaları yürüten bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayan Aslan, Yeşilay tarafından sürdürülen faaliyetler ve çalışma alanları hakkında bilgilendirmede bulundu.

 Ankara Kulübü'ne Yeşilay (3)

Aslan, Yeşilay'ın etkinliklerine verilen destek ve ziyaretinde kendisine gösterilen misafirperverlik için tüm Seymenlere teşekkür ederek, Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka'ya Yeşilay hatırası bir plaket takdiminde bulundu.

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka da konuşmasında; Yeşilay'a, bağımlılıktan uzak, sağlıklı nesiller için gerçekleştirdiği çalışmalarda başarılar dileyerek, bu anlamda gerçekleşecek sosyal sorumluluk projelerinde her zaman yer almaya hazır olduklarını kaydetti.

 Ankara Kulübü'ne Yeşilay (2)

Ankara Kulübü Derneği olarak bağımlılığın her türlüsüne karşı mücadele konusunda çok hassas olduklarını belirten Saka, "Biz çocuklarımızı ve gençlerimizi erken yaşlarda Seymenliğe ve Bacıerenliğe yönlendirerek, Ankara'mızın tarihi kültürel değerlerine sahip çıkmalarına gayret gösterirken, kötü alışkanlıklardan da uzak tutmak istiyoruz." dedi.

Saka, kendileri için anlamlı olduğunu ifade ettiği ziyaretten ötürü Aslan'a teşekkür ederek, Türk Ocağı Türk Yurdu Yayınları arasında yer alan; “Türk Yurdu Ankara” kitabını hediye etti.

Kaynak: Haber Merkezi