Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'nin (AÖF) 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen dönem sonu sınavı sonuçları, heyecanla beklenen açıklamayla öğrencilere duyuruldu. Rektörlük tarafından yapılan açıklamaya göre, 2023-2024 Bahar Dönemi Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakülteleri programlarının dönem sonu sınavı sonuçları resmi olarak ilan edildi.

Anadolu Üniversitesi

Sınavlar, toplamda 4 oturumda gerçekleştirilmiş ve öğrenciler yoğun bir tempoda sınav maratonunu tamamlamışlardı. Bu sürecin ardından, öğrencilerin merakla beklediği sonuçlar, "aof.anadolu.edu.tr" internet adresi üzerinden erişime açıldı.

Kastamonu Üniversitesi’nden TEKNOFEST 2024’te büyük başarı Kastamonu Üniversitesi’nden TEKNOFEST 2024’te büyük başarı

Rektörlük tarafından yapılan duyuruda, öğrencilere sonuçlara ulaşma konusunda internet adresi üzerinden detaylı bilgilerin verildiği belirtildi. Öğrenciler, sınav sonuçlarını bu adreste bulunan sorgulama ekranından öğrenebilecekler.

Ayrıca, Açıköğretim Sistemi'nin yaz okulu sınavı tarihi de duyuruldu. Yaz okulu sınavı, 17 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Anadolu Üniversitesi'nin ders geçme notu alt sınırı olarak 35 belirlendi. Öğrencilerin dersi başarıyla tamamlamaları için vize ve final sınav ortalamasının 35'in üzerinde olması gerekmektedir.

G P Ot Sqx X0 A Ahi D9

Öğrencilerin, sınav sonuçlarına ilişkin merakları giderilirken, yeni eğitim dönemi için hazırlıklara başlamaları bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi