TikTok Fenomeni alislek00 Hemşirelik yaptığı hastanedeki videolarla gündemde. Peki alislek00 kimdiralislek00 nereli? işte tüm merak edilenler.

Çorum ilinde hemşirelik yaptığı iddia edilen Ali İşlek, "alislek00" kullanıcı adıyla sosyal medyada paylaştığı videolarla büyük bir infial yarattı. TikTok hesabından yayınlanan skandal içerikler, hızla sosyal medyada yayılarak geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından tepki çekti.

Kimdir alislek00?

Ali İşlek'in sosyal medya platformu TikTok üzerinde kullandığı "alislek00" hesabıyla ünlenmesi, videolarının tartışmalı içerikleri nedeniyle geniş çapta eleştirilmesine yol açtı. Ancak Ali İşlek'in gerçek adı, yaşı ve kimliği hala net bir şekilde belirlenmiş değil.

Sander Berge kimdir? Fenerbahçe'ye gelecek mi? Sander Berge kimdir? Fenerbahçe'ye gelecek mi?

Islek1.Jpg

Yaşı Kaçtır?

Ali İşlek'in yaşına dair net bir bilgi bulunmamaktadır. Sosyal medyada dolaşan içeriklerden dolayı gizliliğini koruma amacıyla kişisel bilgilerini paylaşmaktan kaçınmış gibi görünmektedir.

Tumblr 7901C918C8951C7Da8E3A0146E24E581 F679Bbee 1280

Gerçek Adı Ne?

"alislek00" kullanıcı adıyla bilinen fenomenin gerçek adı Ali İşlek'dir. Sosyal medya platformlarında genellikle takma adlar kullanıldığı için, kullanıcının gerçek adına dair resmi bir kaynak bulunmamaktadır.

Islek3.Jpg

 Videolar Neler İçeriyor?

Ali İşlek'in paylaştığı videolar arasında, hastalarla ilgili hassas durumları ifşa eden içerikler dikkat çekmektedir. Özellikle "Hastanın annesi ateşimi düşürür müsün demiştir ama ateşi normaldir", "Hafif kalçanızı açın dediğim hasta komple pantolonu indirmiştir" gibi açıklamalar içeren videolar, sosyal medyada büyük bir tepki toplamıştır.

Tumblr Ef1Faada17F20C16D18A90Fcc657B38C B26A7D2E 1280

Hesap Kapatma İddiaları

Skandal videoların sosyal medyada yayılması ve toplumda büyük bir infiale yol açması üzerine, Ali İşlek'in iddia edilen bütün sosyal medya hesaplarını kapattığı öne sürülmektedir. Ancak, bu iddia henüz doğrulanmış değildir.

Kaynak: Haber Merkezi