İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, enerjik sahne performansları ve sosyal medya etkileşimiyle tanınan fenomen Aleyna Dalveren'i sahte para operasyonu kapsamında gözaltına aldı. Ünlü sanatçı, lüks bir aracın üzerine çıkarak para dağıtması ve belinden çıkardığı silahla yaptığı dansın ardından polis tarafından kelepçelenerek İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Aleyna Dalveren (1)-1

Aleyna Dalveren Kimdir?

Aleyna Dalveren, Türkiye'nin sosyal medya platformlarında dikkat çeken fenomenlerinden biridir. 1996 yılında İstanbul'da doğmuş olan Dalveren, genç yaşına rağmen müzik kariyeri ve televizyon projeleriyle adından söz ettirmiştir. Nişantaşı Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon Bölümü'nde eğitimine devam eden sanatçı, enerjik sahne performanslarıyla geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.

Aleyna Dalveren (3)-1

Aleyna Dalveren Sanat Kariyeri nedir?

Müzik kariyerinde de başarılı adımlar atan Aleyna Dalveren, sahne enerjisiyle Türkiye'nin genç kuşaklarında popüler bir isim haline gelmiştir. Ayrıca televizyon dünyasında da rol alarak yeteneğini kanıtlamıştır. "Arka Sokaklar" ve "Umutsuz Ev Kadınları" gibi sevilen dizilerde rol almanın yanı sıra moda yarışması "Bugün Ne Giysem"de de becerilerini sergilemiştir.

Genç yaşına rağmen Türkiye'nin müzik sahnesine getirdiği enerji ve yeteneğiyle dikkat çeken Aleyna Dalveren, Nişantaşı Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencisi olarak eğitimine devam ediyor. Hem müzik kariyeri hem de televizyon projeleriyle adını sıkça duyuran sanatçının gelecekteki projeleri merak konusu.

Aleyna Dalveren (3)

Aleyna Dalveren özel yaşamı nasıldır?

Genç yaşına rağmen Aleyna Dalveren'in özel yaşamı da hayranları tarafından merakla takip edilmektedir. Sanatçı, sosyal medya hesaplarında sevgilisiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmamış ve aşk hayatını gizli tutmayı tercih etmiştir. Bu nedenle, Dalveren'in duygusal dünyası ve özel ilişkileri hakkında bilinmeyenler merak konusu olmaya devam etmektedir.

Aleyna Dalveren'in özel yaşamı hayranları tarafından merakla takip ediliyor. Sosyal medya hesaplarında sevgilisiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmayan genç sanatçının aşk hayatı gizemini koruyor.

Aleyna Dalveren (1)

Aleyna Dalveren'in Şarkıları ve Televizyon Projeleri:

Aleyna Dalveren, müzik kariyeriyle olduğu kadar "Arka Sokaklar" ve "Umutsuz Ev Kadınları" gibi dizilerdeki performanslarıyla da biliniyor. Aynı zamanda moda yarışması "Bugün Ne Giysem"de de yer alarak geniş bir izleyici kitlesiyle buluştu.

Aleyna Dalveren (2)-1

Aleyna Dalveren'in göz altına alınması

Aleyna Dalveren'in sosyal medya hesaplarından paylaştığı videolarda sahte para kullanması ve silahla yaptığı dans gösterisi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün dikkatini çekti. Detaylı bir inceleme sonrasında Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ünlü fenomeni sahte para operasyonu kapsamında gözaltına aldı.

 Lüks bir aracın üzerine çıkarak para dağıtan ve belinden silah çıkaran Aleyna Dalveren, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kelepçelenerek gözaltına alındı. Operasyon anı, şaşırtıcı görüntülerle dolu olmuş ve sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Aleyna Dalveren'in ikametinde yapılan aramalarda bin 200 dolar, 250 euro, 50 manat, 50 Ukrayna parası, sahte olabileceği değerlendirilen 3 bin dolar ve 50 euro nakit para, para sayma makinesi, sahte emniyet araç giriş kartı, kelepçe, 2 sahte olabileceği değerlendirilen app plaka, 2 dijital materyal ele geçirildi.

Operasyon sonrasında yapılan araştırmada, Aleyna Dalveren'in Dilan Polat ve diğer fenomenlerle yoğun bir iletişim trafiği içinde olduğu belirlendi. Şüpheli bağlantılar, operasyonun daha geniş bir çerçevede ele alınmasına neden oldu.

Ankara’da yağmurdan kayganlaşan yolda zincirleme kaza Ankara’da yağmurdan kayganlaşan yolda zincirleme kaza

Aleyna Dalveren (2)

Aleyna Dalveren'in sahte para operasyonu ve gözaltına alınmasıyla ilgili detaylı soruşturma devam etmektedir. Sanatçının gelecekteki projeleri ve yaşamındaki gelişmeler, kamuoyu tarafından yakından takip edilmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ