Geçtiğimiz haftalarda Show TV'ye yayın hayatına başlayan Aİle dizisi büyük bir ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın bulunduğu dizi kısa süre içerisinde reytinglerde başarı elde etti. Aslan ve Devin'in aile ilişkileri içinde yaşadıkları aşkı konu alan dizide her bölüm beklenmedik olaylar yaşanıyor. Dün akşam yayınlanan bölümü izlemeyenler ise 4. bölümü aratıyor. Aile 4. bölüm izle! Aile son bölüm izle! Aile son bölümde neler oldu? İşte detaylar...

AİLE 4. BÖLÜM İZLE

Aile 4. bölümü izlemek için tıklayınız.

AİLE 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aile son bölümde; Devin ve Aslan'ın içinde bulundukları ilişki tam anlamıyla çıkmaz bir hale gelmiştir. Fakat ikisi de hislerine asla karşı koyamadıklarından, kendilerini bir anda yeniden birlikte bulurlar. Evlilik için ilk adımı atsalar da, kendisine imzalatılan evlilik sözleşmesine karşı Devin'in bir şartı vardır. Aslan'a tek ve büyük bir şart koşacaktır.

aile3-2

Verilen ani evlilik kararı bütün çiftliği şaşkına çevirir. Hülya ise en büyük korkusuyla yüzleştiği anlarda sessiz sakin oturmayacaktır. Cihan kozunu yeniden ortaya atar.

aile5-2

Aslan'la ayrı olduğu dönemde terapi için Devin'i ikna eden Cihan, düğünü birbirine katmak için yeterli bir isimdir. İbo ise çiftlikteki güvenlik açığını öne sürerek yeniden baskınlı kurmanın peşindedir.

aile-2

Kendisini Aslan'ın oyuna getirdiğini fark eden Ati ise karşısına dikilir. İbo ve Ati artık pimi çekilmiş bomba haşindedir. Ama bunca olayın yanında Devin ve Aslan'ın düğün merasimi başlar. Ta ki Devin, Soykan ailesinin karanlığıyla yüzleşene kadar...

Haber Merkezi