Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in başrolü paylaştığı ''Zamanın Kapıları'' dizisini yayın için gün sayarken merakla beklenen dizi hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Zamanın Kapıları Konusu nedir? İşte merak edilenler...

ZAMANIN KAPILARI DİZİ KONUSU NE?

Zamanin Kapilari Dizisinin Lansmani Gerceklesti O P0R5

Tam bir bilgisayar dehası olan Sinan’ın (Birkan Sokullu) sahip olduğu olanaklara rağmen, mümkün olduğunca insanlarla iletişim kurmadan, asosyal bir hayat sürerken Türkiye'nin en büyük iş adamlarından birinin ilgi çekici güzellikteki kızı, Nevra (Esra Bilgiç) ile yolları kesişince geçmişin kapıları bir bir açılır. Ortaya dökülen sırlarla, Nevra da kendi gerçekliğiyle buluşur. Birlikte köklerine doğru, gerilim dolu bir yolculuğa çıkarlar. Yaşayacakları yüzleşme ve tutkulu aşk beraberinde birçok felaketi ve ölümü getirecektir.

Pi'nin Yaşamı nerede çekildi? Pi'nin Yaşamı nerede çekildi?

Zamanin Kapilari Dizisinin Lansmani Gerceklesti J U Nu A

 

ZAMANIN KAPILARI HANGİ PLATFORMDA, NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zamanin Kapilari 4

 Dijital platform TOD’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturduğu, senaryosunu Büşra Cebe’nin kaleme aldığı, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken TOD ORIGINALS dizisi Zaman Kapıları 23 Mayıs’ta Türkiye’yle eş zamanlı Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de yayınlanacak.

ZAMANIN KAPILARI TANITIM FRAGMANI İZLE!

Kaynak: Haber Merkezi