Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen 7’nci Tiyatro Festivali kapsamında “Leyla ile Mecnun Değil” adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Genco Erkal Salonu’nda gerçekleşen gösterim, Yenimahallelilerden yoğun ilgi gördü.

Oyunu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı Ferudun Güngör ve belediye meclis üyeleri de vatandaşlarla birlikte izledi.

Leyla Ile Mecnun Değil (3)

Nazım Hikmet’te kahkaha dolu akşam

Elit Andaç Çam ve Bülent Emrah Parlak’ın sahne aldığı oyunda, boşanma aşamasındaki bir çiftin cenaze töreninde yaşadığı olaylar mizahi bir dille anlatıldı. Salon boyunca kahkaha eksik olmadı.

İzleyiciler, performanslarıyla beğeni toplayan oyuncuları oyun sonunda ayakta alkışladı.

Leyla Ile Mecnun Değil (1)

Festival Mart sonuna kadar sürecek

Oyun sonunda sahneye çıkan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, oyunculara çiçek takdim etti. Festivalin Mart ayı sonuna kadar devam edeceğini belirten Yaşar, sanat ve sanatçıya verdikleri önemi vurguladı. Yaşar, Yenimahalle’de sanatsal etkinliklerin artarak süreceğini ifade etti.

YENİMEK’li kursiyerler sinema etkinliğinde buluştu
YENİMEK’li kursiyerler sinema etkinliğinde buluştu
İçeriği Görüntüle

Leyla Ile Mecnun Değil (2)

Oyuncu Bülent Emrah Parlak ise tiyatroya verilen destekten dolayı teşekkür ederek, sanatın her kente ulaşabilmesi için izleyicilerin sahip çıkmasının önemine dikkat çekti. Yenimahalle Belediyesi’nin düzenlediği Tiyatro Festivali, farklı oyunlarla sanatseverleri buluşturmaya devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi