Yenimahalle Belediyesi ilçe genelinde ihtiyaç sahibi aileler için sosyal yardım projelerine devam ediyor. Maddi durumu iyi olmayan ailelere destek olabilmek için 2010 yılında hayata geçirdiği “YENİKART” projesi ile 3000 aileye ekonomik destek sağlayan Yenimahalle Belediyesi, Ramazan Ayı’nda da vatandaşların yüzünü güldürdü.

Mansur Yavaş ve Frank Walter Steinmeier bir araya geldi Mansur Yavaş ve Frank Walter Steinmeier bir araya geldi

E M R 1625

İhtiyaca göre alışveriş imkanı

İhtiyaç sahibi ailelere yardımların insan onuruna yakışır bir şekilde yapıldığını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yardıma muhtaç ailelere destek amacıyla birçok projenin altına imza atmış bir belediyeyiz. “YENİKART” sayesinde vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılıyor. Bir elin verdiğini diğer el görmesin istiyoruz. Aileler kendi ihtiyaçlarına göre gıda ya da çocukları için giyim, ayakkabı gibi ürünleri satın alıyor. Yenimahalle’de vatandaşın huzuru ve mutluluğu için hazırladığımız projeler ile hizmete aralıksız devam edeceğiz” dedi.

E M R 1573

Vatandaşı düşünen belediye

Yenimahalle Belediyesi ilçede ikamet eden, sosyal güvenceden yoksun, yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşlara yönelik “YENİKART” projesi ile vatandaşlarının bütçesine katkı yaparken, “HALKKART” projesi ile de tüm ilçe sakinlerinin üye işyerlerinden yüzde 2 ila yüzde 57 oranında uyguladığı indirimlerden yararlanmasına olanak sağlıyor.