Haber - Harutyun ÇERME

Yenimahalle Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için personele yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor. Engelliler Birimi ve Nefes Engelliler Sosyal Tesisi personeli için düzenlenen İşaret Dili ve Eğitimi ile engelli bireylere ve ailelerine verilen hizmetlerden işitme engelli bireylerinde kolaylıkla faydalanması hedefleniyor.

23 Nisan coşkusu Ankara'da doyasıya yaşandı 23 Nisan coşkusu Ankara'da doyasıya yaşandı

thumbnail_IMG_3656

Eğitimle ve sevgiyle aşılamayacak hiçbir engelin olmadığını uygulamaya koyduğu birçok çalışmayla gösteren Yenimahalle Belediyesi, İşaret Dili ve Eğitimi dersleriyle birçok insanın sessiz çığlığına tercüman olacak.

Hedef “Engelsiz Yenimahalle”

İşaret Dili Eğitmeni ve Tercümanı Nesrin Işık rehberliğinde verilen dersler, belediye hizmetlerinden faydalanmak için gelen yüzlerce engelli vatandaşın aldığı hizmetin kalitesini arttıracak. Yenimahalle Belediyesi’nin ilçede yaşayan engelli vatandaşlar için yaptığı projeler ile Engelsiz Yenimahalle hedefleniyor.

“Gerçek engel, önüne çıkan engelleri aşamamaktır”

Eğitmen ve Tercüman Işık, “Yenimahalle Belediyesi ile tüm engelleri aşmak için çıktık yola. Çünkü gerçek engel, önüne çıkan engelleri aşamamaktır. Bugün özveri ile çalışan belediye personeli arkadaşlarımla bunun startını verdik” ifadelerinde bulundu.

Editör: Harutyun Çerme