Tüm Türkiye genelinde kar yağışı etkisini gösteriyor. Olumsuz hava koşulları sebebiyle okulların tatil olup oladığı merak ediliyor. Olumsuz hava şartları nedeniyle milyonlarca veli ve öğrenci, "Yarın okullar tatil mi ? 14 Aralık Perşembe günü hangi illerde okullar tatil" sorusuna yanıt arıyor. İşte okulların tatil durumuna ilişkin detaylar...

okul 7

OKULLAR TATİL Mİ?

Bugün yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Ege ve Batı Karadeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı, İç Anadolu'nun kuzeybatı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının Marmara'da mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Ancak yarın okulların tatil olup olmadığı henüz belli değil. Açıklama yapıldığında haberimiz güncellenecektir. 

Orman yangınlarına ilk müdahale eğitimi Orman yangınlarına ilk müdahale eğitimi

okul 5

okul 3

YARIYIL TATİLİ NE ZAMAN?

Yarıyıl tatili, 22 Ocak 2024 Pazartesi başlayıp 2 Şubat 2024 Cuma tamamlanacak. İkinci dönem, 5 Şubat 2024 Pazartesi başlayacak ve 14 Haziran 2024 Cuma sona erecek.

okul