Togg T10X’in performansı izleyicilerden tam not aldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa Yunuseli Havalimanı’nda motor sporları tutkunlarıyla bir araya geldi. Bakan Varank, havalimanının ayda iki kez modifiye araçlarını sergilemek isteyen gençlere açacaklarını açıkladı.

TEKNOFEST montunu giyen Bakan Varank, motosikletlerden oluşan ve kendisinin en önde olduğu bir konvoy ile Yunuseli Havalimanına geldi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan Bakan Varank’a eşlik etti. Varank, farklı kategorilerde otomobillerini ve motosikletlerini sergileyen gençlerin araçlarını inceledi.

Motorcu yeleği giydi
Motosikletçiler, Bakan Varank’a üzerinde Atatürk ve Türk bayrağı bulunan kırmızı bir motorcu yeleği hediye etti. Motorcuların havalimanı pistindeki sürüş eğitimini izleyen Varank, ekstrem enduro kategorisinde Bursa’yı temsil eden gençlerin gösterisini takip etti.
Togg ile drift yaptılar

Varank, Bursalı drift pilotu Deniz Dursun’un co-pilotluğunu yaptı. Drift sırasında güvenlikli bölge oluşan lastik dumanından göz gözü görmedi. Varank, daha sonra havalimanında bulunan motor sporları tutkunlarına “Togg ile patinaj yapalım mı deneyelim mi sizce?” diye sordu. “Evet” yanıtını alınca Deniz Dursun ile birlikte pistte drift attı. Varank, daha sonra Kapadokya rengi Togg T10X ile seyircileri selamladı. Varank daha sonra klasik bir Mercedes ile tur attı.

İHA