Vedat Özdemiroğlu'nun oğlu Can Ilgaz hayatını kaybetti. Bu gelişme sonrası Vedat Özdemiroğlu'nun hayatı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Vedat Özdemiroğlu kimdir? Vedat Özdemiroğlu kaç yaşında, nereli? Vedat Özdemiroğlu'nun eşi kimdir? Vedat Özdemiroğlu'nun ilk eşi kimdir? Vedat Özdemiroğlu'nun oğlu Can Ilgaz kimdir'' soruları aratılıyor. Peki, Vedat Özdemiroğlu kimdir? Vedat Özdemiroğlu kaç yaşında, nereli? Vedat Özdemiroğlu'nun eşi kimdir? Vedat Özdemiroğlu'nun ilk eşi kimdir? Vedat Özdemiroğlu'nun oğlu Can Ilgaz kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Vedat Özdemiroğlu Kimdir

VEDAT ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?

Vedat Özdemiroğlu 7 Kasım 1968’de Ankara’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. 1987’de başladığı yazarlığa Gırgır, Fırt ve Çarşaf dergilerinde yayımlanan notları ve kısa öyküleriyle başladı. Daha sonra sırasıyla Leman ve Fermuar'a geçti.

2000'li yılların sonunda Kanaltürk televizyonunda Türkçe Sözlü Hafif Komik adlı bir talk-show sundu. Manga'nın popüler kültürü eleştiren "Dünyanın Sonuna Doğmuşum" klibinde başrol oynadı.

Vedat Özdemiroğlu, günümüzde Uykusuz'da kurulduğundan beri yazarlık yapmaktadır. 2007 yılından beri çeşitli gösterilerle güldürmen olarak sahne almakta, 2011-2012 tiyatro sezonundan beri ise Sıraselviler'deki Lush Kabare'de 80 Dakkada Cümle Âlem adlı gösterisini sergilemektedir.

Vedat Özdemiroğlu

Yiğit Fidan kimdir? Yiğit Fidan kaç yaşında, nereli? Yiğit Fidan kimdir? Yiğit Fidan kaç yaşında, nereli?

VEDAT ÖZDEMİROĞLU'NUN EŞİ KİMDİR?

Vedat Özdemiroğlu'nun eşi Şirin Sosyal'dır. Şirin Sosysal caz santçısıdır.

Vedat Özdemiroğlu Eşi Kim

VEDAT ÖZDEMİROĞLU'NUN OĞLU KİMDİR?

Vedat Özdemiroğlu'nun oğlu Can Ilgaz'dır. Can Ilgaz 26 yaşında beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi