İstanbul'un yetiştirdiği başarılı rapçilerden biri olan ve "Bilmem mi?", "Isabelle" gibi hit şarkılarıyla geniş kitlelere ulaşan Sefo, sağlık sorunlarıyla gündeme geldi. Son dönemin popüler şarkıcılarından biri olan gerçek adı Seyfullah Sağır olan Sefo, hastaneden yaptığı paylaşımlarla sevenlerini endişelendirdi.

Türkiye'nin 'yıldız' isimleri ödüllerini aldı Türkiye'nin 'yıldız' isimleri ödüllerini aldı

Sefo'nun Instagram hesabından yapılan ilk duyuru, "Albüm iptal" şeklinde oldu. Bu paylaşım, hayranlarını tedirgin ederken, ardından gelen bir mesajda Sefo, "Arkadaşlar ne oldum değil, ne olacağım diyeceksiniz. 3-4 ay önce sahnede idim, şimdi yataktayım" ifadelerini kullandı.

I I Bp O X Rw3 E Kmuu2Y Zy30Yw

Sürpriz bir şekilde "Sünnet oldum arkadaşlar. Bir sıkıntı yok, gayet iyiyim" şeklinde esprili bir paylaşım yapan Sefo, aslında safra kesesi ameliyatı geçirdiğini açıkladı. Ameliyat sonrası hastane odasındaki bir fotoğrafıyla "Safra kesesi ameliyatı oldum. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Sefo (3)

Sosyal medya hesaplarından operasyon sonrası hastane odasında arkadaşlarıyla oyun oynadığı anları paylaşan Sefo, sevenlerine moral verdi. Sağlık durumuyla ilgili olarak "Gayet iyiyim" mesajını veren ünlü rapçi, hayranlarından gelen geçmiş olsun dileklerine teşekkür etti.

Sefo (2)-1

Sefo'nun sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgileri paylaştığı bu süreçte, sevenleri sanatçının bir an önce eski enerjisiyle sahnelere dönebilmesi için dualarını eksik etmiyor.

Kaynak: Haber Merkezi