Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CNN Türk'te gazeteci Ahmet Hakan'ın programında gazetecilere yüzleşmeye hazır olduğunu duyurdu. Özdağ, kendisine ve partisine yöneltilen suçlamalara açıklık getirmek amacıyla bu teklifi sundu.

Ümit Özdağ (1)

Özdağ'ın paylaşımında, Ahmet Hakan ile yaptığı görüşmeye dair detayları aktardığı belirtiliyor. Zafer Partisi lideri, gazetecilerin ve kendisinin karşılıklı olarak iddialarını ortaya koyması için bir platform oluşturulmasını teklif etti. Bu öneriye Ahmet Hakan'ın olumlu yanıt verdiğini ve teklifi CNN Türk yönetimine ileteceğini belirttiği ifade edildi.

Ümit Özdağ (1)-1

Fatih Erbakan: “Mevcut anayasa ile de sorunlar çözülebilir” Fatih Erbakan: “Mevcut anayasa ile de sorunlar çözülebilir”

Özdağ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Sayın Ahmet Hakan ile konuştuk. Kendisine teklifim şu oldu. Zafer Partisi'ne değişik suçlamalar yapan gazetecileri ve beni konuk olarak alın. İstedikleri soruları sorsunlar, iddialarını ortaya atsınlar. Ben cevaplayayım ve Türk halkı izlesin karar versin. Teklif Ahmet beyin hoşuna gitti. Bunu yönetime teklif olarak götüreceğini söyledi. Hadi CNN Türk yönetimi, demokratik bir tavır alın."

Özdağ'ın bu çağrısı, Türkiye siyasi gündemine hızla yansırken, CNN Türk yönetiminin nasıl bir yanıt vereceği ise merakla bekleniyor. Bu gelişmeler, Türk halkının ve siyasetin nabzını tutmaya devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi