Sahibi olduğu kafeye düzenlenen saldırı sonrası gündemde yer alan isimlerden birisi olan ufuk Bayraktar hakkında araştırmalar hız kazandı. İşte Ufuk Bayraktar hakkında merak edilenler...

UFUK BAYRAKTAR KİMDİR?

Ufuk Bayraktar  12 Eylül 1981, İstanbul doğumlu, Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

HAYATI
Liseyi Gürsoy Kolejinde okuduktan sonra üniversiteye gitmeme kararı aldı ve babası Cevahir Bayraktar'ın Cihangir'de işlettiği Firuzağa Kahvesinde çalışmaya başladı. Burada Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi[kaynak belirtilmeli] ve yönetmenin Bekleme Odası ile Kader adlı filmlerinde rol aldı. Daha sonra Nuri Bilge Ceylan'ın İklimler, Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta, Cemal Şan'ın Ali'nin Sekiz Günü ve Feo Aladağ'ın Ayrılık adlı filmlerinde rol aldı.

2009-2011 yılları arasında Show TV ve atv'de yayımlanan Ezel adlı dizide Tuncel Kurtiz'in oynadığı Ramiz Dayı karakterinin gençliğini canlandırdı. Milat dizisinde ise onun çocukluğunu, genç oyuncu Hira Mert Yüce canlandırdı.

Scottie Wilbekin kimdir? Wilbekin kaç yaşında, nereli? Boy Scottie Wilbekin kimdir? Wilbekin kaç yaşında, nereli? Boy

Merve Bayraktar ile evlidir ve Efe Cevahir adında bir oğlu vardır.

2018 yılında, 11 yıl önce baba yadigârı olan ruhsatsız silahla bir kavgaya karıştığı için uzun süren bir davadan sonra 6 aylık hapis cezası aldı.  2020 yılında, şişe fırlatarak bir kadını yaraladığı ve bir gence de palayla saldırdığı gerekçesiyle 4 yıl 5 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı.

KAFESİNDE NEDEN OLAY ÇIKTI?

Kılıçali Paşa Mahallesi Defterdar Sokak'ta yer alan, yönetmen ve oyuncu Ufuk Bayraktar'ın işlettiği kafeye gelen Ali Y., Ayhan Y. ile

Cihangir, Defterdar Yokuşu sokakta bulunan ve oyuncu Ufuk Bayraktar’ın sahibi olduğu kafede henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Kafede oturan Ayhan Yılmaz’a 5-6 el ateş edilerek silahlı saldırı yapıldı. Saldırganın silahından çıkan kurşunlar kafede oturan Sabriye B. ve Fahri T.’ye de isabet etti.

Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri yaralıları olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen