İstanbul'da anneler çocuklarıyla müzik ve eğlenceye doydu İstanbul'da anneler çocuklarıyla müzik ve eğlenceye doydu

Tokat Veteriner Hekimler Odası'nın bahçesinde gerçekleşen etkinlik, "süslü" ve "bakımlı" kategorilerinde yarışan 28 kedinin şovuna sahne oldu. Jüri üyeleri, kedilerin göz, kulak, patileri ve genel vücut sağlığına dikkatle inceledi.

G M Ue P Ad X Q A E S Xb R

Bakımlı kategorisinde Feyza Gökçe'nin kedisi Şila, süslü kategorisinde ise Songül Elce'nin kedisi Salen birincilik tacını takmaya hak kazandılar. Dereceye giren kedilere madalyaları taktan jüri, katılımcıları ve ödül sahiplerini tebrik etti.

Tokat Veteriner Hekimler Odası Başkanı Seyit Sami Karyağdı, yaptığı açıklamada, etkinliğin kedi severler arasında büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılandığını belirterek, "Kedilerimizin bakımı ve sağlığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Katılımcılara ve destekleyenlere teşekkür ederim." dedi.

G M Ue N6P Xo A A N U1 Q

Yarışmaya katılanlardan Feyza Gökçe, kedisinin "Şila" ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Kedimiz Şila, evimizin prensesi. Onunla bu güzel etkinlikte yer almak benim için büyük bir gurur. Kediseverlerle bir araya gelmek ve kedimizi tanıtmak çok keyifli oldu." şeklinde konuştu.

152D2A22 18Cb 4977 91A5 222860724075

Etkinlik, kedi severler arasında keyifli ve neşeli anların yaşanmasına vesile oldu. Katılımcılar, birbirinden sevimli kedilerle tanışma fırsatı bulurken, veteriner hekimler de kedilerin sağlık ve bakımıyla ilgili bilgilendirici bir gün geçirdiler.

Kaynak: Haber Merkezi