İzleyiciler tarafından uzun süredir merakla beklenen Netflix'in yeni yerli yapımı Terzi dizisi için geri sayım sona eriyor. Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Olgun Şimşek, Şifanur Gül gibi isimleri buluşturan dizi, 2 Mayıs Salı günü yayın hayatına başlıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen yapım konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri ile merak uyandırdı. Dizi geçmişin derinliklerine gizlenmiş sırları gün yüzüne çıkaracak; aşk, aile, dostluk gibi kavramları yeniden sorgulatacak bir hikayeye sahip. Peki, Terzi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Terzi dizisi uyarlama mı, ne anlatıyor, nerede çekildi? İşte, Terzi oyuncuları, konusu ve çekim yerleri hakkında tüm merak edilenler.

terzii

TERZİ KAÇ SEZON SÜRECEK, İLK SEZON KAÇ BÖLÜM?

Senaryosunu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı'nın kaleme aldığı Terzi dizisinin birkaç sezon sürmesi bekleniyor.

TERZİ KONUSU

İki dostu karşı karşıya getiren bir aşk, gün yüzüne çıkmayı bekleyen sırlar...

Terzi, yeteneğini büyükbabasından miras alan genç ve başarılı terzi Peyami'nin hikâyesini anlatıyor.

Dedesinin ölümünden sonra herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstlenmek zorunda kalan Peyami, en büyük sırrını İstanbul'daki hayatının tam merkezine yerleştirmeye mecbur kalır.

İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami'nin ve Mustafa'nın hayatına girer.

TERZİ OYUNCULARI VE CANLANDIRDIKLARI KARAKTERLER

Çağatay Ulusoy - Peyami

Şifanur Gül - Esvet

Olgun Şimşek - Mustafa

Salih Bademci - Dimitri

Berrak Tüzünataç - Cemre

Ece Sükan - Suzi

Engin Şenkan

Evrim Alasya

Zeynep Tarhan

Murat Kılıç

Celile Toyon

Vedat Erinci

Lila Gürmen

Haber Merkezi