Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, Çorlu ilçesi Seymen Mahallesinde bin 400 dekar alanda "Özel Ağaçlandırma" kapsamında kurulan ceviz bahçesini ziyaret etti.
2020 yılında tesis edilen ceviz bahçesinde teknik incelemelerde bulunan İl Müdürü Mehmet Aksoy, üreticilerle ceviz üretimi ve işletme yönetimi konularında bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında üreticilere, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanan destekleme ödemeleri hakkında bilgilendirme yapıldı.
İl Müdürü Aksoy, "İl Müdürlüğü olarak her zaman üreticilerimizin yanında olmaya, onları teknik olarak desteklemeye ve verilen teşviklerin etkin kullanımını sağlamaya devam edeceğiz. Tarım ve hayvancılık ile ilgili her türlü konuda sizleri İl / İlçe Müdürlüklerimize bekleriz" dedi.
Ankara
Ekonomi
Dünya
Spor
Gündem
Teknoloji
Yaşam-Çevre
Sağlık
Siyaset
Asayiş
Eğitim
Keçiören
Magazin
Kültür
Televizyon
Tekirdağ’da ceviz üretimi gelişiyor!
Tarım ve Orman Bakanlığı desteklemelerinin üretime katkısının değerlendirildiği ziyarette, üreticilerle işletme yönetimi ve verimlilik üzerine görüş alışverişi yapıldı.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Bunlar Da İlginizi Çekebilir




