Survivor All Star 2024 sezonunda heyecan ve gerilim bir arada yaşanmaya devam ediyor. Dokunulmazlık oyunu sırasında kaybedilen bir sayı sonrasında patlak veren kavga, bu kez Yasin ve Hilmi Cem arasında yaşandı.

0X0 Yasin Obuz Kimdir Survivor Yasin Obuz Kimdir Survivor 2022 All Star Yarismacisi Yasin Obuz Nereli Kac Yasinda 1643632036977

Dokunulmazlık oyunu sürerken Hilmi Cem’in oyundaki itirazı, Yasin ile arasında başlayan sözlü tartışmaya dönüştü. Seslerin yükselmesiyle birlikte araya giren diğer yarışmacılar, özellikle Atakan ve Dora'nın arasında yaşanan fiziksel temas, olayı daha da gerilimli hale getirdi.

Survivor Hilmicem

Olaya müdahale eden Acun Ilıcalı, yarışmacıları sakinleştirmek için devreye girdi. Yasin ve Hilmi Cem arasındaki gerginlik, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Survivor All Star 2024, bu tür anlarla dolu rekabetiyle adından sıkça söz ettiriyor.

Çağan Atakan Arslan

Password Türkiye 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Password Türkiye 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu olayın sezonun ilerleyen bölümlerinde nasıl bir etki yaratacağı ve takım dinamiklerini nasıl etkileyeceği ise merak konusu oldu. Survivor All Star 2024, izleyicilere unutulmaz anlar ve çekişmeler sunmaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi