Survivor All Star 2024, bu hafta adeta nefesleri kesti. Kırmızı takım, oynanan Üç dokunulmazlık oyununu kaybederek zor bir haftaya giriş yaptı. Ada içinde tansiyon yükseldikçe yarışmacılar arasındaki ilişkiler de giderek geriliyor. Salı akşamı gerçekleşen dördüncü dokunulmazlık oyunu ise izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başardı.

Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı, Hangi Takım?

Dördüncü dokunulmazlık oyununda mavi takım, gösterdikleri üstün performansla bir kez daha zirveye yerleşti. Mavi takım, oynadığı dört dokunulmazlık oyununu da kazanarak adeta rakiplerine nefes aldırmıyor.

Eleme Adayları Belli Oldu: Kırmızı Takım Zor Bir Kararın Ardından Israrla Ada Konseyine Hazırlandı

MasterChef Türkiye 26 Temmuz bu akşam! MasterChef Türkiye 26 Temmuz bu akşam!

Kırmızı takım, dokunulmazlık oyunlarını kaybetmesinin ardından adaya veda edecek ismi belirlemek için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Ada konseyinde yapılan oylama sonucunda belirlenen eleme adayları şu şekilde sıralandı:

1-Sercan

Sercan Yıldırım

2-Bozok

Bozok Gören

3-Turabi

Turabi

4-Özgür

Özgür

Acun Ilıcalı'nın Duyurduğu Duello Eşleşmeleri

Eleme konseyinde sunucu Acun Ilıcalı, eşleşmeleri açıkladı. İlk turda Turabi ile Sercan, Özgür ile Bozok karşı karşıya gelecek. Heyecanın dorukta olduğu bu düellolar, Survivor All Star 2024'ün takipçilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor.

24 Ocak Akşamı Büyük Veda: Adaya Veda Eden erkek yarışmacı belli oldu.

Survivor All Star 2024'ün bu haftaki eleme gecesi 24 Ocak akşamı yayınlanacak. Kırmızı takımın eleme adayları düelloya çıktı.

ilk tur eşleşmelerinden Turabi ve Özgür galip çıkarken son eleme oyununa Sercan ve Bozok kaldı.

Çekişmeli geçen eleme turunu sercan kazandı ve elenen yarışmacı Bozok oldu.

Şok GELİŞME

Bozok sakat olduğu için oyun formatı değişiyor. Turabi, Özgür ve Sercan yarışacak bu üçlüden sonuncu olan 2 hafta sonraki elemede Bozok ile beraber erkek eleme adayı olarak tekrar potada olacak.

Kaynak: Haber Merkezi