Survivor All Star 2024 veda eden kadın yarışmacı belli oldu! Peki Survivor veda eden kadın yarışmacı kim? Survivor All Star 2024 düello oyunlarını kim kazandı? İşte tüm merak edilenler.

Survivor All Star 2024'de düello oyunlarınI Kardeniz Kılıç, Seda Aktuğlu, Berna canbeldek, Sahra Işık oynuyor.

80008 Survivor Da Sasirtan Olay Seda Aktuglu Kolombiya Ve Dominik I Karistirdi 659Cee7F7140F

Survivor All Star 2024, nefes kesen düello oyunları ve çekişmeli mücadeleleriyle ekranlara veda eden yarışmacıyla şaşırtmaya devam ediyor. Hafta içerisinde gerçekleşen kadın elemelerinde, kıyasıya mücadele sonrasında Survivor Seda parkurlara ve atışlara yeterince alışamaması sebebiyle adaya veda etti.

657F48A0D06F3Bf454821876

Kardeniz Kılıç kimdir? Survivor yedek Kardeniz Kılıç Kardeniz Kılıç kimdir? Survivor yedek Kardeniz Kılıç

Kan Çiçekleri 319. bölüm yayınlandı Kan Çiçekleri 319. bölüm yayınlandı

Mavi takımın güçlü ve iddialı yarışmacısı Seda, Survivor All Star 2024'te mücadele ettiği bu zorlu arenada,  düşük istatistiklere sahip oldu. Seda, parkur ve atışlardaki performansıyla eleme potasına girmemek adına verdiği çabalara rağmen, rakipleri karşısında beklenenin altında kaldı.

Survivor Seda veda anları, duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Diğer yarışmacılar ve izleyiciler, Kardeniz'in mücadele azmi ve samimiyeti karşısında duygu dolu anlar yaşadı. Ancak, parkurlara ve atışlara yeteri kadar alışamayan genç yarışmacının, Survivor macerasının bu noktada sona erdiği belirtildi.

Survivor All Star 2024, heyecan dolu anlar ve sürpriz gelişmelerle dolu bir sezon geçirmeye devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi