İş insanı Burak Özberk, 14 yıllık eşi Burçak Özberk’in kendisini iki basketbolcu ile aldattığını iddia ederek boşanma davası açtı. Beykoz Aile Mahkemesi’ne taşınan davada Özberk, toplam 100 milyon lira tazminat talebinde bulundu.

Günlükteki notlar krizi ortaya çıkardı

Burçak Özberk.jpg2

İddiaya göre kimya ve tutkal sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Burak Özberk, eşinin günlüğünde yazılanları okuduktan sonra ihanet iddialarıyla dava açtı.

Caner Erdeniz

Günlükte, Caner Erdeniz ve Gökhan Şirin ile ilişki yaşandığına dair ifadelerin yer aldığı öne sürüldü. Özberk, dilekçesinde bu notların ardından büyük bir yıkım yaşadığını belirterek boşanma talebinde bulundu.

Aleyna Kalaycıoğlu’ndan ''azmettirmedim'' açıklaması
Aleyna Kalaycıoğlu’ndan ''azmettirmedim'' açıklaması
İçeriği Görüntüle

Gökhan Şirin

2012 yılında evlenen çiftin 12 yaşında bir oğulları bulunuyor. Dava dilekçesinde Özberk, eşinin sadakat yükümlülüğünü ihlal ettiğini öne sürerek çocuğunun velayetini talep etti. Ayrıca 50 milyon lira maddi ve 50 milyon lira manevi olmak üzere toplam 100 milyon lira tazminat istedi.

Öte yandan Burçak Özberk ise söz konusu günlükte yer alan yazıların gerçek olmadığını savundu. Özberk, bu notların “manifesto günlüğü” olduğunu ve hayal ettiği duygular ile yaşamak istediği mutlulukları yazdığını, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü.

İş dünyası ve spor camiasında geniş yankı uyandıran olayla ilgili hukuki sürecin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi