Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi 0-5 yaş çocuklara her gün dolu dolu eğitici içerikler sunuyor. Oyunlarla desteklenen eğitim modeli ile çocuklarda okuma bilincini geliştirme, temel dil yatkınlığı oluşturma, zumba, jimnastik gibi alanlarla da spora eğilim kazandırmak amaçlanıyor. Kendin yap, deney, mandala ve bebek atölyeleri, çocuk gelişim etkinliği, çocukların manevi değerlerini daha doğru anlaması adına sevgi dersleri, manevi değerler eğitimi ve kitap okuma saatleri ile çocuklar kaliteli zaman geçiriyor. 

Bebek Kütüphanesi (3)

Fiziksel ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra 3-5 yaş aralığındaki çocuklara İngilizce, matematik ve robotik kodlama eğitimi de veriliyor. Çocuklar hem hayatın içerisinde hem de okulda karşılaşacağı matematikle erken yaşta tanışma fırsatı yakalıyor.

Okul öncesi eğitime önem veren Sincan Belediyesi, her hafta sosyal medya hesapları ve internet sitesinden yayınladığı etkinlik takvimiyle de aileleri bilgilendiriyor.

Ankara'da Öğrenci Çalışma İstasyonları açılmaya devam ediyor Ankara'da Öğrenci Çalışma İstasyonları açılmaya devam ediyor

Bebek Kütüphanesi (2)

Haftanın 6 günü hizmet veren Bebek Kütüphanesi’nde gerçekleşen etkinliklere ailelerin katılabilmeleri için www.sincan.bel.tr adresinden randevu almaları gerekiyor.

Verilen hizmetten çok memnun olduklarını ifade eden aileler, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür ediyor. 

Kaynak: Haber Merkezi