Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Si̇bel Sui̇çmez yaptığı açıklamalar sonrası gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Sibel Suiçmez kimdir? Sibel Suiçmez kaç yaşında, nereli? Sibel Suiçmez ne mezunu? Sibel Suiçmez hangi görevlerde bulundu? Sibel Suiçmez'in eşi kimdir? Sibel Suiçmez neden gündem oldu'' sorularını aratıyor. Peki, Sibel Suiçmez kimdir? Sibel Suiçmez kaç yaşında, nereli? Sibel Suiçmez ne mezunu? Sibel Suiçmez hangi görevlerde bulundu? Sibel Suiçmez'in eşi kimdir? Sibel Suiçmez neden gündem oldu? İşte tüm merak edilenler..

Ümit Erdim'in eşi Seda Erdim kimdir? Seda Erdim kaç yaşında? Seda Erdim'in mesleği ne? Ümit Erdim'in eşi Seda Erdim kimdir? Seda Erdim kaç yaşında? Seda Erdim'in mesleği ne?

Sibel Suiçmez

SİBEL SUİÇMEZ KİMDİR?

Sibel Suiçmez 1964 yılında Ankara'da doğmuştur. İlkokulu, ortaokulu ve liseyi Trabzon'da bitirmiştir. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1984'te mezun olmuştur. Lisansüstü eğitimi için İngiltere'ye gitmiştir Brighton Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesinde doktora geçişli master yapmıştır.

1985'te Trabzon PTT idaresinde avukat olarak görev yapmaya başlamıştır. 1988'de Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Fakültesi'nde araştırma görevlisi olarak tayin olmuştur. İngiltere'deki eğitiminin ardının 1994'te Trabzon'a dönmüş ve serbest avukat olarak çalışmaya başlamıştır. 1998-2000 ve 2004-2006 yıllarında Trabzon Barosu'nda Yönetim Kurulu'nda görev almıştır. 2016-2022 yıllarında Trabzon Barosu Başkanlığı görevinde bulunmuş ve Trabzon Barosu'nun ilk kadın başkanı olmuştur. 5 Aralık 2021'de Türkiye Barolar Birliği yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş, 11 Aralık 2021- 18 Mart 2023 tarihlerinde birliğin başkan yardımcılığını yapmış ve genel seçimlerde aday olmak için görevinden istifa etmiştir.

Sibel Suiçmez Ne Dedi

SİBEL SUİÇMEZ HANGİ GÖREVLERDE BULUNDU?

1994 yılında SHP-CHP birleşmesi döneminde Trabzon CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır. 1999 Türkiye yerel seçimlerinde Demokratik Sol Parti Trabzon belediye başkan Adayı oldu. Daha sonra 2006-2010 yıllarında Trabzon DSP İl Başkanlığı ve 2010 yılından itibaren DSP Parti Meclisi Üyeliği yaptıktan sonra DSP'den istifa etmiştir. 2022 yılında Trabzon CHP üyesi olmuştur. TBMM 28. dönem Trabzon milletvekili ve meclis başkanlık divanı katip üyesidir.

Sibel Suiçmez Kimdir

SİBEL SUİÇMEZ'İN EŞİ KİMDİR?

Sibel Suiçmez'in eşi Halit Suiçmez'dir. Sibel Suiçmez ve Halit Suiçmez'in 2 çocuğu vardır.

Sibel Suiçmez Eşi Kimdir

SİBEL SUİÇMEZ NEDEN GÜNDEM OLDU?

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Si̇bel Sui̇çmez, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan saha olayları ile ilgili yaptığı açıklamalar sonrası gündem olmuştur.

Kaynak: Haber Merkezi