Türk Rambo lakaplı Serdar Kebapçılar hayatını kaybetti. Bu gelişme sonrası Serdar Kebapçılar'ın hayatı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Serdar Kebapçılar kimdir? Serdar Kebapçılar kaç yaşında, nereli? Serdar Kebapçılar neden öldü? Serdar Kebapçılar hangi filmlerde rol aldı? Serdar Kebapçılar evli mi? Serdar Kebapçılar'ın eşi kimdir'' sorularını aratıyor. Peki, Serdar Kebapçılar kimdir? Serdar Kebapçılar kaç yaşında, nereli? Serdar Kebapçılar neden öldü? Serdar Kebapçılar hangi filmlerde rol aldı? Serdar Kebapçılar evli mi? Serdar Kebapçılar'ın eşi kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Serdar Kebapçılar Kaç Yaşında

SERDAR KEBAPÇILAR KİMDİR?

Serdar Kebapçılar, 1958 yılında doğdu: Spora henüz 12 yaşında halterle başladı. Daha sonra merak saldığı vücut geliştirmede 1978 yılında dünya 6’ncısı olmayı başardı.

Serdar Kebapçılar Neden Öldü

Türkiye’de de birçok madalya kazanan Kebapçılar, fit vücuduyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Kebapçılar’ın birçok ünlü isimle kamera karşısına geçtiği filmleri, 1985- 1990 yılları arasında izlenme rekorları kırdı. Filmleri ABD’li şirketler tarafından da satın alınan Kebapçılar daha sonra ekranlarda yer bulamadı.

Serdar Kebapçılar Kimdir

Yiğit Fidan kimdir? Yiğit Fidan kaç yaşında, nereli? Yiğit Fidan kimdir? Yiğit Fidan kaç yaşında, nereli?

Serdar Kebapçılar; Kara Simsek, Korkusuz, Asi kabadayi ve Black Lightning filmlerinde rol almıştır.

Kaynak: Haber Merkezi