Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, UEFA Konferans Ligi'nde Arnavutluk ekibi KF Tirana'ya attığı golle futbol dünyasında adından söz ettirmişti. Genç oyuncunun hayatı, kariyeri, hangi takımlarda forma giydiği ve milli takım performansı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Semih Kılıçsoy (2)

Semih Kılıçsoy Kimdir?

2005 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Semih Kılıçsoy, futbol kariyerine Gop Venüs ve Arnavutköy Yaylaspor altyapılarında başladı. 2016'da Beşiktaş'a transfer olan genç yetenek, 21 Ekim 2021 tarihinde kulüple ilk profesyonel sözleşmesini imzalayarak siyah-beyazlı formayı giymeye başladı. Semih, Beşiktaş alt yapısında üretken bir golcü olarak dikkat çekti ve 2022 yılında sözleşmesini 2025 yılına kadar uzattı.

Semih Kılıçsoy (3)

Nuh Yılmaz Kimdir? Nuh Yılmaz Kimdir?

Beşiktaş'ta Parlıyor!

Semih Kılıçsoy, Beşiktaş'ın genç ve rezerv takımlarında gösterdiği performansla adını duyurdu. U-19 Süper Ligi'nde 17 maçta 18 gol atarak dikkatleri üzerine çeken genç yetenek, 2023-2024 sezonunda A takım formasıyla Süper Lig'de ilk maçına çıktı. Semih, aynı sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde KF Tirana karşısında attığı golle tarihe geçti ve Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncusu oldu.

Semih Kılıçsoy (1)-1

Aboubakar’ın yeni klubü belli oldu Aboubakar’ın yeni klubü belli oldu

Milli Takım Kariyeri

Türkiye alt yaş kategorilerinde de boy gösteren Semih Kılıçsoy, U14, U15, U17, ve U19 milli takımlarında toplamda 22 maçta 17 gol attı. Genç yetenek, milli formayla sergilediği performansla Türk futbolseverlerin umut kaynağı oldu.

Semih Kılıçsoy (2)-1

Vincent Aboubakar'ın saç ektirdi mi? Vincent Aboubakar'ın saç ektirdi mi?

Gelecek Vaat Ediyor!

Gol vuruşlarındaki ustalığı, top kontrolündeki becerisi ve oyun zekasıyla dikkat çeken Semih Kılıçsoy, şimdiden birçok Avrupa kulübünün radarına girmiş durumda. Genç yaşına rağmen gösterdiği olgun futbol, Beşiktaş camiasında ve Türk futbolseverler arasında büyük umutları yeşertiyor.

Semih Kılıçsoy (1)

Semih Kılıçsoy, futbol kariyerindeki yükselişiyle Türkiye'nin ve Beşiktaş'ın gelecek vaat eden yetenekleri arasında önemli bir yer edindi. Beşiktaş camiası, Semih'in başarılarıyla gurur duyarken, genç futbolcunun gelecekteki performansını heyecanla bekliyor.

Survivor All Star 2024 Yedekleri Belli Oldu! Survivor All Star 2024 Yedekleri Belli Oldu!

Kaynak: Haber Merkezi