Kahramanmaraşlı Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki çatışmada şehit olmasının ardından, ailesinin yaşadığı zorluklar gün yüzüne çıkıyor. Şehit Özdemir'in ailesi, 6 Şubat depreminde evlerini kaybetmiş ve şehidin en büyük hayali olan ailesine bir ev almak, acı haberle birlikte ulaşılamadan gerçekleşti.

Maraş Şehit (2)

Depremin ardından evlerini kaybeden Özdemir ailesi, konteynerlerinde ısınamadıkları için çadırda kalmak zorunda kaldı. Şehit haberinin alınmasının ardından, ailenin yaşadığı çadır bölgesine 10 adet ısıtıcı bırakıldı. Acı haberi Dulkadiroğlu kaymakamı Fatih Çelikkaya ve yetkililer, ailenin çadırında kendilerine iletti.

Maraş Şehit (1)-1

Şehit Er Müslüm Özdemir'in komşularından Nazire Keskin, duygusal bir şekilde, "Şehidimizin komşusuyuz. Annesiyle sürekli konuşurum ben, bugün yine konuştum. Çocuğun hayali 'Evlenmeden önce size bir ev alacağım' demiş. Bekardı, askere gitti, çok terbiyeli bir çocuktu, asil bir çocuktu. Evleri 2 katlıydı, amcaları üst katta oturuyordu, alt katta da bunlar oturuyordu. Depremde de ev gitti. Çadırda yaşıyorlardı" şeklinde konuştu.

Gürz-1 operasyonlarında 72 şüpheli yakalandı! Gürz-1 operasyonlarında 72 şüpheli yakalandı!

Şehitlerimiz

Kaynak: Haber Merkezi