Şahane Hayatım dizisinde  Dı̇dem karakterine can veren Gökçe Eyüboğlu, merak ediliyor. Yurttaşlar, "Şahane Hayatım'ın Dı̇dem'i kim? Gökçe Eyüboğlu kimdir?  Gökçe Eyüboğlu nereli, kaç yaşında?  Gökçe Eyüboğlu ne mezunu?  Gökçe Eyüboğlu'nun sevgilisi var mı?  Gökçe Eyüboğlu boy kilo!   Gökçe Eyüboğlu instagram! Gökçe Eyüboğlu hangi burç" sorularına yanıt arıyor. İşte Gökçe Eyüboğlu hakkında her şey...

gökçe 2

GÖKÇE EYÜBOĞLU KİMDİR?

Gökçe Eyüboğlu, oyuncudur. Küçük Prens müzikalinde hem metin ve şarkı sözü yazarı hem de oyuncu olarak yer aldı. Gökçe Eyüboğlu bazı projeler için seslendirme de yapmıştır. Arkadaşıyla birlikte yazdığı uzun metraj senaryosu da TRT TV Filmleri projesi çerçevesinde çekilmiştir. Gökçe Eyüboğlu, 3 sezon yayınlanan KADIN dizisinde “Ceyda” karakterine hayat vermiştir. Bu performansıyla Zihinsel Özürlüler Federasyonu Faruk Öztimur Onur Ödülü’ne layık görülmüştür. Aynı zamanda Twotwo Production’ın Mutluyduk Belki Bugüne Kadar tiyatro oyununda Eva karakterini canlandırmıştır. 23.Sadri Alışık Tiyatro Oyuncuları Ödülleri (2017-2018) Komedi, Kara Komedi, Müzikal Dalında Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncu Adayı olmuştur.

gökçe 4

GÖKÇE EYÜBOĞLU NERELİ?

Gökçe Eyüboğlu, İstanbul'da doğmuştur. Eyüboğlu'nun memleketi bilinmemektedir. 

gökçe 5

GÖKÇE EYÜBOĞLU KAÇ YAŞINDA?

Gökçe Eyüboğlu, 1 Ağustos 1983, İstanbul doğumludur.

gökçe 3

GÖKÇE EYÜBOĞLU NE MEZUNU?

 Aslında Kamu Yönetimi mezunu olan Gökçe Eyüboğlu 2009 yılında Akademi 35,5 Sanat Evi’nde eğitim almaya başlamış ve Vahide Perçin, Altan Gördüm gibi isimlerle sahne sanatları üzerine çalışırken Murat Atıl, Sungun Babacan gibi sektörün önde gelen isimlerinden de diksiyon, seslendirme eğitimleri almıştır.

Gökçe Eyüboğlu

GÖKÇE EYÜBOĞLU'NUN SEVGİLİSİ KİM?

Gökçe Eyüboğlu'nun sevgilisinin olup olmadığı bilinmemektedir. 

gökçe

GÖKÇE EYÜBOĞLU BOY KİLO

Boy: 1.72 metre

Gökçe Eyüboğlu

Kilo: 55 kilo

gökçe 4

GÖKÇE EYÜBOĞLU HANGİ BURÇ

Gökçe Eyüboğlu, Aslan burcudur.

gökçe 3

Jan-Niklas Beste kimdir? Jan-Niklas Beste kimdir?

GÖKÇE EYÜBOĞLU İNSTAGRAM

Gökçe Eyüboğlu'nun sosyal medya hesabı: gokceeyuboglu

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.