Rodrigo Barbosa Tabata internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Arama motorlarında''Rodrigo Barbosa Tabata kimdir? Rodrigo Barbosa Tabatakaç yaşında, nereli? Rodrigo Barbosa Tabata evli mi? Tabata'nın kariyeri?'' soruları aratılıyor. Peki, Rodrigo Barbosa Tabata kimdir? Rodrigo Barbosa Tabatakaç yaşında,nereli? Rodrigo Barbosa Tabata evli mi? Tabata'nın kariyeri? İşte tüm merak edilenler...54461

Rodrigo Barbosa Tabata, kısaca Tabata olarak bilinen Brezilya asıllı Katarlı bir futbolcudur. 19 Kasım 1980 tarihinde Araçatuba, Brezilya'da doğmuştur. Tabata'nın Japonya, Brezilya ve Katar vatandaşlıkları bulunmaktadır. İşte Tabata'nın futbolculuk kariyerinin özeti:

İlk Yılları: Tabata, futbol kariyerine Paulista takımında başladı. 1999-2004 yılları arasında Brezilya'da çeşitli takımlarda forma giydi. Bu dönemde bazı başarılar elde etti, örneğin 1999'da Paulista'nın U-20 takımıyla São Paulo Kupası'nı kazandı.

Goiás Esporte Clube: 2004 sezonunda, Brezilya'nın önemli takımlarından Goiás'a transfer oldu. Bu takımda başarılı bir performans sergiledi ve Copa Sudamericana'ya katılmasına yardımcı oldu.

Ümit Erdim'in eşi Seda Erdim kimdir? Seda Erdim kaç yaşında? Seda Erdim'in mesleği ne? Ümit Erdim'in eşi Seda Erdim kimdir? Seda Erdim kaç yaşında? Seda Erdim'in mesleği ne?

Santos FC: 2006 sezonunda Santos FC'ye transfer oldu ve burada da iyi bir performans gösterdi. Takımıyla Brezilya ikincisi oldular.

Gaziantepspor: 2008-09 sezonunda Gaziantepspor'a transfer oldu. Bu dönemde Türkiye'de başarılı bir performans sergileyerek birçok gol attı.

Beşiktaş JK: 2009-10 sezonunun son durumu Beşiktaş'a transfer oldu. Ancak Beşiktaş'ta istediği kadar süre dayanamadı ve sadece 16 lig maçında forma giyebildi.wb_Tabata003

Al-Rayyan: 2010-2011 sezonunun devre arasında Katar'ın Al-Rayyan takımına kiralandı ve daha sonra 1 milyon 150 bin Euro'ya satıldı. Katar Ligi'nde başarılı bir performans sergiledi ve Katar'da bu yılın oyuncusu seçildi.

Al-Sadd Spor Kulübü: 2020 yılında 39 yaşında Xavi'nin çalıştırdığı Katar'ın El-Sadd takımına transfer oldu.

Millî Takım Kariyeri: Tabata, Katar vatandaşlığına geçtikten sonra Katar millî futbol takımında oynama hakkını kazandı. İlk resmi milli maç, Hong Kong milli futbol takımıyla FIFA Dünya Kupası eleme maçında oynandı.

Tabata'nın futbol kariyeri, Brezilya'dan Katar'a uzanan ilginç bir yol izlemiş ve farklı ülkelerin millî takımlarında da forma giymiştir.

Editör: İrem Akbaş